ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

premium kafe için acill yetkili yardımı!!! Kilitli

• alexin312
    Konu: 1 Yanıt: 1
    13 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

ben daha önce 3 kez daha premium kafe başvurusu yaptım fakat bir problem var. Bir türlü başvuru gerçekleşmiyor yada gerçekleşiyor bununla ilgili hiçbir bilgi alamıyorum. Lütfen yetkili birisi yardımcı olabilir mi ?

0

1.2.2016

Link kopyalandı.
  • avengers256
    Konu: 138 Yanıt: 1499
    7713 JFP
    Kurt Takımı Elemanı
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe

Merhabalar.

Başvuru buradan yapılmaktadır. 

Detaylar ;
    * Joygame+ sistemi Joygame ve Game Sultan işbirliği ile yürütülmektedir.
    * Joygame+ ayrıcalıklarından yararlanabilmek için Game Sultan üyesi olmanız gerekmektedir.
    * Game Sultan üyesi olan kafe sahiplerine ortalama 7 iş günü içerisinde, 2. Aktivasyon detayları ile dönüş yapılır.
    * Başvurunun onaylanabilmesi için, kafe bilgilerinin eksiksiz ve doğru şekilde doldurulması şarttır.
    * Başvurular, Joygame+ sisteminin aktif edileceği kafe IP adresi üzerinden, kafe sahibi tarafından yapılmalıdır.
    * Joygame+ sistemi şu an için Wolfteam ve Rakion oyunlarında geçerlidir. Başvurmak istediğiniz oyunu, başvuru formunun üst kısmından seçmeniz yeterlidir.
    * Joygame+ programının paylaşımı kesinlikle yasaktır. Tespit edilmesi halinde, paylaşım yapan kişinin Joygame+ üyeliği iptal edilir.
    * Kişisel, şahıs için yapılan Joygame+ başvuruları kabul edilmemektedir.
    * Joygame+ üyesi olan kafelerde 3. Parti program kullanıldığı tespit edilir ise, kafenin Joygame+ üyeliği iptal edilir.
    * Tüm görüş, öneri ve sorularınızı Joygame Destek ekibine iletebilirsiniz.

http://www.joygame.com/destek/NewTicket.aspx?stolen=0&c=505

0

1.2.2016

Link kopyalandı.