ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

preminyum dükkanı

• membojemboo
    Konu: 1 Yanıt: 3
    19 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

preminyum dükkanında nakit hakkımız oluyor o hakkı harcayamadım orda yazıyordu harcanan nakit diye 150 tllik nakit çektim preminyum dükkanında yazıyordu harcanmadı nakit sonra kayboldu bugünde çektim nakit 13 bin 6 bin harcadım ve 6 bin kaldı orda yazıyordu harcamadım kayboldy 2 3 saat sonra 6 bin preminyum nakitim nolcak 60 bin civarında nakitimde gitti preminyumda harcanmadı peki bunu kim ödicek siz böyle oyuncuları kandırarak paralarını alıyorsunuz ekmek yiyorsunuz bizim sayemizde ve bizi kandırıyorsunuz bişey almayalım diye preminyum nakitlerimi geri istiyorum istediğiniz kadar epinde atarım yani700 tl civarında hepsinin kaydı elimde geri verin preminyum nakitimi destekde kimse takmıyor birde allahtan destek rezalet yani wolfteam desteği rezalet diyorum yardımcı olmuyorlar ve kandırıyorlar oyuncuları nakitimi geri yollarsanız buraya girip bunu kaldırıcam veya sorunumu çözdüler diyeceğim bekliyorum nakitimi.

0

12.5.2016

Link kopyalandı.
  • membojemboo
    19 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

birisi ilgilenecekmi benimle

0

13.5.2016

Link kopyalandı.
  • Nytea
    Konu: 130 Yanıt: 270
    2281 JFP
    Sürü Elemanı
    Kazanılan Rozetler
    Zayıf Uluyan

Merhaba Joygame Üyesi,

Öncelikle saygılı olun ve konuşmalarınıza dikkat edin burası dingonun ağırı deyil.! Burası forum ona göre davranın.destek sistemi ilgilenmiyor diye bişey yok haftasonu geç bakıyor ve genel olarak , destek sistemi çok yoğun çalıştığında dolayı talebiniz ertelenmişde olabilir.Fakat genelde bakılıyor düzgünce kuralına uygun taleb açın bakılır.
    Sorun ve şikayetlerinizi destek sistemine bildirin.
    Destek sistemine gitmek için buraya tıklayın.

iyi forumlar.

0

20.5.2016

Link kopyalandı.
  • membojemboo
    19 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

açıyorum talep fotorafta atıyorum preminyum dükkanıyla ilgili bir bahane bulup uzatıyor sonra talep kapanmıştır diyor çektiğim nakitin epinini attım harcanmamış dedim kontrol edin kapattı sonra talebi

0

24.5.2016

Link kopyalandı.