Bu oyuna para yatırıyoruz marul yapragı değil hileye çözüm bulacağınıza
avengers256 gibi artistler istersen oyna istemezsen oynama diye saçma sapan şeyler yazıyor.
avengers256 bu oyuna para veriyoruz anladınmı o paraları baban vermiyor tabiki isteklerimiz olacak üslübünü deiştir artistlik yapma
artistlik yapacaksan gir oyuna hilecilere yap tabi yiyiyorsa
Merhabalar.
Hilelerden sizler kadar bizlerde rahatsızlık duyuyoruz.Destek ekibimiz hilelere dur demek için gece gündüz çalışıyorlar bu konuda hile kullanan oyuncuları destek ekibimize ileterek hile kullanıcılarının gerekli cezai işlemi almasını sağlayabilirsiniz,unutmayınız sizler ne kadar çok bize destek olur hile kullanan oyuncuları şikayet ederseniz o kadar yıldırabiliriz biz elimizden geleni yapıyoruz umarım sizlerde yaparsınız.
İyi Forumlar.
sessizbateri dedi ki;
Merhabalar.
Hilelerden sizler kadar bizlerde rahatsızlık duyuyoruz.Destek ekibimiz hilelere dur demek için gece gündüz çalışıyorlar bu konuda hile kullanan oyuncuları destek ekibimize ileterek hile kullanıcılarının gerekli cezai işlemi almasını sağlayabilirsiniz,unutmayınız sizler ne kadar çok bize destek olur hile kullanan oyuncuları şikayet ederseniz o kadar yıldırabiliriz biz elimizden geleni yapıyoruz umarım sizlerde yaparsınız.
İyi Forumlar.
Valla kusura bakma ama ben inanmıyorum yaklaşık 4 senedir bu oyunu oynuyorum daha OG OGY lere rastlamadım.
Sizin işinizi oyuncular yapacaksa sizde işi bırakın
Emin olunki yerinize gelecekler bu işi sizden iyi yapacaklar
Merhabalar.
İlk olarak OG/OGY arkadaşlarımız oyun kontrolu için veya oyun oynamak için sürekli teşrif etmektedirler..
Ve eğer bizim işimizi düzgün yapmadığımızı düşünüyorsanız birşey diyemeyiz tabiki biz elimizden geldiğince sizlere güzel bir oyun ortamı oluşturmaya çalışıyoruz.
İyi Forumlar.