Merhaba,
"Wolfteam oyunum kasıyor" adlı konulara cevaben bu konuyu açma gereği duyuyorum. Sizin için uğraştığım bu dev konuya hepinizin göz atmanızı, denemenizi istiyorum... Yapılacak işlemler basit ama etkili...
Aşagıdaki adımları takip edin ;
Bu işlemleri tamamladıktan sonra farklı bir uygulama tekniğine geçiş yapıyoruz bunu yapmamızda da fayda olacağını düşünüyorum...
Bu işlemi de bitirdikden hemen sonra farklı bir uygulamaya geçiş devam...
Anlatmış olduğum bu adımları yapıp ta hala kasma sorunu devam ediyor ise telaşlanmayın farklı bir tekniğimiz daha var :)
Oyun ayarlarınızı gösterdiğim şekilde uygulayın. Size oyun içi uygun görülen ayarları gösterdim.
Videomuz daki tekniğide uyguladıktan hemen sonra bir kaç önerilerim olucak sizlere
-NVIDIA Ekran kartı kullanan arkadaşlar güncellemelerini sık sık yapsınlar Bilmeyen arkadaşlarımız elbette vardır onlar için kücük bir not düşmek istedim buraya, bilgisayarımız ve oyunlardaki performanslarımız 2-3 katı artıyor.
-GameBooster Ve Driver Scanner
***Game Booster Programı
Sisteminizde Çalışan Gerekli Veya Gereksiz Uygulamaları Kapatarak Ram’a Destekte Bulunur.Game Booster Çalışan Tüm Programları Kapatarak Oyunlarda En İyi Derecede Verim Almanızı Sağlar. Oyunlarda Oluşan Kasmalar Azalır. GameBooster Yayınlandığı Günden beri çokca Bilinen Bir Programdır.
Oyunlarda Kasma olması sizi Rahatsız Ediyor ise GameBooster Kullanınız..
***Driver Scanner
Driver Güncelleme Programıdır. Eski Driverlerinizi Bulup Yerine güncel Olan Driverleri Yükler.Bilgisayarınızın Güncel Driverlerle eskisinden Dahada İyi Olur. Gerek Ekran Gerek ise Oyunlarda En üst Derecede Verim Alırsınız. Güncel Driverler bilgisayarınız Harici ram artışına Sebep Olur ve Bilgisayarırnızın Eskisinden Daha Hızlı Ve Oyunlarda Kasmayı Önlediğini Görürsünüz.
Teşekkür ediyorum, okuyan herkese...
İZİNSİZ PAYLAŞILMASI KESİNLİK YASAKTIR.