Evet ben bu oyunu çok eski zamanlardan bu yana oynuyorum, fakat eskisi kadar haz alamadığımı da söylemeden edemiyorum; Gerek cringe oyuncu kitlesi olsun, gerek sunucuda zaman zaman gerçekleşen droplar olsun, gerek 2012 den bu yana her haritada olan, şampiyonlardaki basit bir hitbox çakışması yüzünden duvarların içinden zıplayarak geçmek(yani senelerdir onarılmayan buglar). Evet belki bu oyunun yapımcısı softynx(şuanda tencent olması lazım emin değilim.) ve siz sadece bu oyunun türkiyedeki yayın haklarına sahip firmasınız fakat bu oyunun en çok ekmeğini yiyen softynx(tencent) değilde sizsiniz. Oyuncu kitlenize çok iyi hakimsiniz, lütfen oyuncu kitlenizi 3.parti yazılım kullananlardan, ağır hakaret edenlerden, oyunca çok toxic hareket edenlerden arındırın veya düzeltin.
Benim önerilerim:
→Oyun'da etkniliklerin biraz daha dengeli ve adil olması.
→Gelişim puanının gereksiz yere savrulmamasını.ı(bu oyunda gelişim puanı kasanların, çabuk soğumasına sebeb oluyor.)
→Oyun'da bulunan ve yıllardır değişmeyen hataları giderilmesi.(Harita hataları, hitbox hataları, Deli kurdunun geliştirmesini satın aldıktan sonra o geliştirmenin bazen diğer bütün kurtlara etki etmesi gibi hataları.)
→Oyun'da bulunan silahlar; kurtlar; kurt güç eşyaları; karakterler;(şuanda bütün değerini yitirmiş olan)karakter eşyalarını('dan kastım: karakterlere satın alınan bot miğfer dirseklik v.s)'nin dengelenmesi
→Oyuncu kitlesine daha ciddi cezalar vererek küfürden, toxic oynayış tarzından, 3.parti yazılım kullanımından caydırmanız gerek.
→Bu hafta gerçekleşen ve tam bir hafta boyunca aynı kalan satın alınım etkinlikleri(k paketi,+? kampanyaları v.s)'nin düzeltilmesi; ki bu bana birazcık ilgisizlikten kaynaklandığını düşündürüyor.
Forumcularının diğer başlıklarını okuyunca, pek fazla kâle aldığınızı söyleyemem fakat en azından bir geri dönüşte bulunursanız çok sevinirim.
İYİ FORUMLAR -- İBRAHİM Y.