ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Oyunun İçinden Geçmissiniz

• star146
    Konu: 1 Yanıt: 1
    13 JFP
    Kazanılan Rozetler

yemin ederim siz ne oyun yönetebilirsiniz ne bişey siz anca paranın kokusunu aldıktan sonra   dahada hırslanın böyle oyunu mahfedin   yatırdıgım nakitler haram zı kkım olsun bozdunuz oyunu bozdunuz !

0

9.4.2023

Link kopyalandı.
  • Furkanmousee311
    Konu: 0 Yanıt: 1
    3 JFP
    Kazanılan Rozetler

Oyuna para atıp 2 kutu açıp og v.s çıkartıp insan insan savaşayım desen bile hilenin birisi gelip bütün envanterini beleşten doldurması "hadi ben ona bir şey demiyorum parası olmayabilir oynasın sıkıntı yok" ama sorun şu ki bazıları bokunu çıkartıp hile açıp hem odayı mahvediyor HEM DE BENİ ODADAN ATABİLİYOR ?? Odada ne zaman hile olsa ona bir şey söylesem ahh yasaklı eşya hatası vererek atıyor "wtyazilim" instagram sayfasına bakarsanız bunun gibi kişiler bu tarz hileleri kodlayabiliyorsa bu oyuna ne para atılır ne oynanılır ne de yüzüne bakılır parayla oyun parası satıyorsanız o oyunun arkasında duracaksınız ve oyuncularınıza işte şu sebeplerden dolayı hile açamazsınız açmamalısınız diyebilmelisiniz haykırmalarda birbirine söven kişileri katmıyorum bile şu oyuna artık bir çeki düzen verin yeni nesile de aktarabilelim bence bunu benden çok siz istiyorsunuz

0

11.4.2023

Link kopyalandı.