ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Oyunun eski tadı kalmadı Kilitli

• emre4148
    Konu: 4 Yanıt: 5
    13 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Merhabalar ben çok uzun zaman oynadım woflteam adlı oyunu çok nakit çektim. biraz ara vermiştim geri döndüğümde gördüm ki yeni o kadar çok karakter çıkmışki karmakarışık olmuş. İlk 8 arakter özenle yapılmış çok iyilerdi. İlk özel karakterlerde öyle ancak sonrasınra çıkan karakterler sadece boş güncellemeler yani olmasalarda oyun gayet eğlenceliydi. Güzelleştiricez derken çok bozdunuz oyunu. Şuan Wolfteam Nostalji diye başka bi server açsanız ilk 8 karakter ve 4 öel karakter olsa yine silahlarda Eclerin iyi olduğu dönemler bide kurtalara biraz dengelenme gelse 2 tapınak için şuan ki çoğu oyuncu nostaljiyi oynaycaktır. Oyunu ilk kuruluş zamanındaki gibi yerinde saysın demiyorum yeni modlar gelir haritalar gelir ama karakterler sabit kalsaydı bari yada sizin bile turnuvalarda yasakaldığınız o silahları ( UZAS AAA ... ) Gibi silahları direk oyundan kalıdırın sadece turnuvada can sıkmıyorlar çünkü.

0

26.1.2016

Link kopyalandı.
  • avengers256
    Konu: 138 Yanıt: 1499
    7713 JFP
    Kurt Takımı Elemanı
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe

Merhabalar.

Gelişen oyun teknolojisi ve grafikleri ile  birlikte oyun eşyaları ve haritalarında yenilikler yapılması ihtiyacını beraberinden getirmektedir. Oyuncularımıza hep aynı wolfteam sunmak elbette ki sıkıcı olur. Yenilikler her zaman gerekir. Oyunu oynanabilir düzeye getirmek başlıca görevlerimiz arasındadır. Oyunu geriye sarmak elbette ki saçma olacaktır ki bu zaten yapılamaz. Anlayışınız için teşekkür eder,

İyi oyunlar dilerim.
    Wolfteam Ekibi.

0

26.1.2016

Link kopyalandı.