ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Oyunu Bırakma Noktasına Geldim Artık Kilitli

• papazkizi
    Konu: 3 Yanıt: 4
    54 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Selam, bu lag sorunu bendede var ve bir çok kişide var anlaşılan. 
    Bağlantı hızım 8 Mbps 30 Ping ve 2Mbps upload . Bir çok online oyun oynuyorum
    Bu oynadıklarımda hiç bir lag problemi yaşamazken NEDEN sadece Wolfteam de MS sorunu yaşıyorum ?
    *Bilgisayarda virüs YOK. * Bağlantıda problem YOK * . Ve bu sorunu özellikle oyunun yoğun olduğu zamanlarda yaşıorum gündüz saat 10 gece 10 arası özellikle.

Wolfteam giriyorum , ama hiç bir odada oynayamıyorum. Girdiğim odalarda herkezin MS ; 300-500-700 civarlarında oluyor ve bazen 30 40 a düşüor ondan sonra yine çıkıor. Kendim oda kuruyorum, gelen kişinin ilk başta MS'ı normal oluyor; 40-50 civarında ama Oyunu başlattıktan 1 dakika sonra adamın MS 300-500'e fırlıyor ve bu gitgide artıyor dolayısıyla oynanmaz hale geliyor. Bende problem yokta neden herkezin pingi çok yüksek oluyor bir türlü çözemedim. Googlede aratıyorum hep aynı sorunlar ama ÇÖZÜM yOk , BULUNAMIYOR 

Diğer Online oyunlarda bir problem olmayınca, Wolfteam problem var diye düşünüyorum. Yetkililerin acilen bu SORUNA bir çözüm bulmasını ümit ediyoruz, KOLAY GELSİN.

0

2.2.2016

Link kopyalandı.
  • lBlackStaR
    Konu: 1 Yanıt: 2
    19 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

aynen öyle katılıyorum. 2 haftadır çözüm bekliyorum ama çözülemedi.

0

2.2.2016

Link kopyalandı.
  • avengers256
    Konu: 138 Yanıt: 1499
    7713 JFP
    Kurt Takımı Elemanı
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe

Merhabalar.

Lag/Ms problemi için çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam etmekte, konuyu en kısa zamanda çözeceğiz.

0

2.2.2016

Link kopyalandı.