ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Oyuna Giriyorum Yasadışı Program Kullandınız Sunucudan Atıldınız! Diyo ya Kilitli

  • darkorder
    Konu: 3 Yanıt: 6
    69 JFP
    Sürüye Dahil
    Offline
    Kazanılan Rozetler

    Sayın OG lerim ve değerli arkadaşlarım oyuna giriyorum 10 dk sonra bu yasadışı program kullandınız sunucudan atıldınız.! diyo oyunu bırakcam artık ama o kadar nakit çekmiştim yapmayın be

    0

    3.7.2015

    Link kopyalandı.
  • Arudge
    Konu: 288 Yanıt: 1497
    7641 JFP
    Kurt Takımı Elemanı
    Offline
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

    Merhaba,
    Xigncode Güvenlik Sistemi 3. parti programlara karşı yüksek hassasiyet gösterirken, internet bağlantınızdaki anlık hız düşüşlerine karşı da aynı hassasiyeti gösterir. Bunun sebebi kullanılan bazı sistemlerin internet hızı ile oynayarak hile yaratmasıdır.
    Eğer siz değerli oyuncularımızın internet hızı da anormal şekilde düşüyorsa, Xigncode bunun hile programı ile gerçekleştirildiğini varsayabilir, buna göre oyunu riske etmeden kullanıcıyı uzaklaştırır.

    Peki buna neler sebep olur?

    Buna internet sağlayıcınızın size sunduğu internet hızındaki anlık büyük  değişim, oyun esnasında aşırı yükleme ile yapılan indirmeler, oyun esnasında arka planda video izleme, çevrimiçi müzik dinleme gibi durumlar sebep olabilir.

    Lütfen internet hızınızdaki ani düşüşleri önlemek için internet servis sağlayıcınızdan daha iyi bir internet hizmeti talep ediniz, yukarıda sayılan işlemleri oyun esnasında gerçekleştirmeyiniz.

    3. Parti programlar ise sadece hile programlar değildir. Xigncode oyundaki güvenliği sağlayabilmek için hile programı etkisi yaratabilecek programları da algılar ve oyunda avantaj sağlayabilecek etkilere sahip olan bu programları kullanan oyuncularımıza da ceza verebilir. 
    İyi oyunlar dileriz.

    2

    3.7.2015

    Link kopyalandı.