Merhaba 6 gün önce oyun dondu durduk yere attı oyun ogun bugundur oyuna giriş yapamıyorum düngece bıraktım sunucuya girmesi için bağlanııyor diyor girmiyor sunucu ya her yolu denedim intertnet cafede açamaya çalıştım açılmadı evde açmaya çalıştım açılmadı arkadaşımda açmaya çalıştım açılmadı kendi pc me format attım açılmadı destek sistemine ticket attım saçma sapan yok ceza uyandırrı bu tür şifre vermeniz felan dio ben oyuna giremiyorum bu adamlar şifrenizi vermenz ceza uyandıran sebebdir dior bu konuda yardımcı olun bu altta attığım linkteki arakdaşımla sorun aynı bi yardımcı olun yeter 6. gun bu http://www.joygame.com/forum/wolfteam/konu/wolfteam-giris-yapilmiyor-yine-/943e4000-0a8c-407c-ae5e-365e78568e12
Yokya benim sorununm çözülmezse ben gidip dava aççcam bileşim hakları Mahkemesine Oyuna verdiğim emeğin ve paranın bir bedeli olmalı destek sistemine cevap attım oyunda bişey yoktur sistemden kaynaklanıo dolar bakıuyorum burda 2 kişi daha giremio aynı şekilde sistemimde bişeyyok form at aladım kaçdefa başka pc lerden denedim aynı
HEM DESTEK SİSTEMİ CEVAP WERMİO