ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Oyuna Giremiyorum !!! Kilitli

• Legenddhf
    Konu: 1 Yanıt: 2
    25 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

bugün 3 saattir uğraşıyorum ve oyuna giremiyorum pach var diyor ve %0 %1 %2 olup basa dönüyor oyunu sistemden kaldırıp tekrar kurdum değişmedi dns ayarlarnı sıfırladım hala aynı oyunda o kadar özel versiyon / özel istemler (uzas.zait.ec) falan var acilen girmem lazım yardımcı olun

0

30.10.2014

Link kopyalandı.
  • 38kys38
    Konu: 0 Yanıt: 1
    6 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

arkadaşlar  oyuna giremeyen pack yüklerken 1 veya 63 kalanlar  sorun sadece modemi kapatıp açmayla bitiyor

0

31.10.2014

Link kopyalandı.
  • onureymen53
    Konu: 0 Yanıt: 2
    30 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Launceher de adımı şifremi yazıyorum girişe tıklıyorum oyun açılmıyor lütfen yardım edin

0

31.10.2014

Link kopyalandı.
  • shekil00umut
    Konu: 17 Yanıt: 1845
    7217 JFP
    Sürü Lideri
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe

Hatanın ekran görüntüsünü alarak destek sistemine başvurun. Joygame destek sistemine gitmek için tıklayın.

0

31.10.2014

Link kopyalandı.
  • Legenddhf
    Konu: 1 Yanıt: 2
    25 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

38kys38 kardeş çok saolasın :) modemi kapatıp açtım wolfteam a girdim normal bir şekilde pach yüklenmeye başladı teşekkürler :)

0

31.10.2014

Link kopyalandı.
  • onureymen53
    Konu: 0 Yanıt: 2
    30 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Bugün oyun yenilendiğinden beri uğraşıyorum yaklaşık 10 saattir hala bişey bulamadım 3 kere oyunu sildim yeniden yükledim oyunu yüklüyorum pack yükleniyor sonra Ad ve şifre yeri geliyor yazıyorum giriyorum ama oyuna giriyormuş gibi gösterip girmiyor lütfen en kısa zaman içinde dönün.Teşekkürler

0

31.10.2014

Link kopyalandı.