wolfteam'e kul. adı şifre yazıp rahatça giriyorum ancak joygame.comdan hesabıma giremiyorum hata veriyor yanlış şifre demiyor bilinmeyen hata diyor ticket atıyorum destek yok :(
şifremi bir çok defa değiştirdim kurala uygun şekilde ama yine aynı hata
ticket numaram #1772478 ancak cevap gelmiyor buda eski ticket numaram #1772007 halen cevap gelmedi
Merhaba,
Şifrenizi başkasıyla paylaştıysanız ya da başka birisi şifrenizi ele geçirmişse, o kişi oyuna girdiğinde hesap düşmektedir. Lütfen şifrenizi değiştirin ve yeni şifrenizle birlikte hesap
bilgilerinizi kimseyle paylaşmayın. Şifrenizi değiştirmeden önce e-posta adresinizin size ait olduğunu kontrol edin.
Joygame anasayfasından "şifremi unuttum" bağlantısına tıklayarak e-posta adresinize şifre yenileme bağlantısı gönderebilirsiniz. Eğer sorununuz cözülmediyse ;
Bu gibi durumlar için JoyGame Destek Sistemi'ne bildirimde bulunmalısınız.yeterli bilgiyi vermeniz halinde ticketinize verilecek olan cevabı beklemelisiniz. E-posta- Şifre işlem kategorisine atılan ticketleri ince ayrıntılar ile incelemekteyiz ve cok uzun sürmektedir. Atmış olduğunuz ticketinize cevap verilmesini bekleyiniz ikinci bir ticket atmayınız. Sabrınız için teşekkür ederiz.
İyi forumlar dilerim.