ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Oyuna girebiliyorken Siteye Giremiyorum Kilitli

• jeyvuslatt
    Konu: 2 Yanıt: 2
    26 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

wolfteam'e  kul. adı şifre yazıp rahatça giriyorum ancak  joygame.comdan hesabıma giremiyorum hata veriyor  yanlış şifre demiyor bilinmeyen hata diyor ticket atıyorum destek yok :(

şifremi bir çok defa değiştirdim kurala uygun şekilde ama yine aynı hata 

ticket numaram #1772478   ancak cevap gelmiyor  buda eski ticket numaram #1772007  halen cevap gelmedi

0

28.10.2015

Link kopyalandı.
  • ahmet1234ah
    Konu: 0 Yanıt: 1
    3 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

oyuna giremiyorum

0

28.10.2015

Link kopyalandı.
  • Jeyvuslat
    Konu: 6 Yanıt: 11
    102 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

çok şanslıyım bu sorunu çözen daha olmamış allahtan hesabımı facebook hesabıma bağlamıştım facebooktan girebiliyorum :) sorun benim için çözüldü :)

0

28.10.2015

Link kopyalandı.
  • avengers256
    Konu: 138 Yanıt: 1499
    7713 JFP
    Kurt Takımı Elemanı
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe

Merhaba,

Şifrenizi başkasıyla paylaştıysanız ya da başka birisi şifrenizi ele geçirmişse, o kişi oyuna girdiğinde hesap düşmektedir. Lütfen şifrenizi değiştirin ve yeni şifrenizle birlikte hesap
    bilgilerinizi kimseyle paylaşmayın. Şifrenizi değiştirmeden önce e-posta adresinizin size ait olduğunu kontrol edin.

Joygame anasayfasından "şifremi unuttum" bağlantısına tıklayarak e-posta adresinize şifre yenileme bağlantısı gönderebilirsiniz. Eğer sorununuz cözülmediyse ;
    Bu gibi durumlar için JoyGame Destek Sistemi'ne bildirimde bulunmalısınız.yeterli bilgiyi vermeniz halinde ticketinize verilecek olan cevabı beklemelisiniz. E-posta- Şifre işlem kategorisine atılan ticketleri ince ayrıntılar ile incelemekteyiz ve cok uzun sürmektedir. Atmış olduğunuz ticketinize cevap verilmesini bekleyiniz ikinci bir ticket atmayınız. Sabrınız için teşekkür ederiz.

İyi forumlar dilerim.

0

28.10.2015

Link kopyalandı.