Arkadaşlar ben bu aralar çok görüyorum sunlardan bıktım eski wolfteami geri istiyorum diyenleri çok görüyorum peki şöyle bir önerim olsa tutar mı? Oda oluştururken gelistirici seçenekleride olsa istediğin silahi vb eşyayı yasaklasan iyi olmaz mı? Çünkü herkes uzasdan takladan bıkmış durumda bence bu onerimi bi tartışalım derim en azından oyunu bırakma azalır ve insanları oyuna bağlar gibime geliyor sizinde görüşlerinizi bekliyorum iyi günler.-kusura bakmayın telefondan yazdım yazı hatam olduysa affola.
SerkanBaba5197 dedi ki;
Güzel öneri. Umarım gerçekleşir.
+1
Bunun neresi güzel bir öneri.Nakit çekenler çekmesin ozaman bence bu oyunda nakit çekenlerin bir ayrıcalığı olması lazım ve rütbeninde iki çizgi adamla binbaşının itemleri aynı olacak şey değil.Rütbe ne işe yarıyor?
48alibey48 dedi ki;
Olabilir aslında ama çoğu oyuncu odasında Uzas-12 ve AAA-12 tarzı silahları yasaklayacak. Ama yine de oda yöneticisinin kuralları geçerli olacak. Güzel bir öneri...
Krdşm ben uzas veya taklıya sahip değilim bunlar acemiler için kabus ve oyunun tadı gidiyor bende katılıyorum ama uzas yasaklanması olamaz ama yüksek rütbeli oyuncular olan odalarda serbest olabilir düşük rütbeli biri olursa kısıtlanır o oda için olabilir ancak bunu yapmak çok zor olcaktır yani uzas için nakit çeken kp biriktirenler vardır onlara haksızlık olabilir (Ben uzas için felan kp biriktirmiyom .D )