ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Oyun Taktikleri

  • sardunya2002
    Konu: 212 Yanıt: 1305
    13420 JFP
    Kurt Takımı Komutanı
    Offline
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

    Oyunda çok iyi oynayamıyor olabilirsiniz. Mesela ölüm oyununda skorunuz çok düşük oluyordur. Uyku modunda sürekli kafa yiyorsunuzdur, adama arkadan dalsanız bile o hemen dönüp size kafa atıyordur. Adama çok ateş ediyorsunuzdur, ölmüyordur; o bir atışta sizi öldürüyordur. Yıkımda başarılı olamıyorsunuzur, kurt avında kral olsanız ve Kurt avı R olsa bile çok iyi oynayamıyorsunuzdur. Hepsi normal şeyler ve bende nasıl daha iyi oynayabileceğinizi anlatmaya çalışacağım.

    Ölüm oyununda iyi oynamak için odanın dolmasını bekleyin. Daha sonra genelde kenarlardan gidip rakipleri sinsi sinsi vurmanız gerekir.

    İlk başka birisine dalınca hiç heyecan yapmadan ve hiçbir şey düşünmeden rakibin kafasını heef alın. Eğer merminiz bittiyse bıçakla kaçın ve uzakta mermi değiştirin. Daha sonra arkadan dolaşın ve aniden öldürmeye çalışmayın. Düşmana merminiz deymesede ses kasıyor olabilir. Dürbünü açıp düşman bir şeyin arkasına girmeden kafasına ateş edin. Denk gelmezse yeriniz belli olduğundan otomatik tarayın. Dğüşman bomba atacaksa kaçın ve siz de çok görünmeden onun olduğu yere bomba atın. Merminiz bittiyse ve slotunuz da yoksa, ondaki mermi de bittiyse tabanca ve bıçak ile dalın çünkü mermi değiştirirken düşman gelebilir. Eğer uzaktaysanız değiştirin ama çatışmanın ortasında değiştirmeyin. Başka kişiler de varsa arkaları da kontrol edin. Eğer tek kaldırsanız ve en az 5 kişi varsa, resleyemiyorsanız da onlar bıçakla veya tabancayla dalsın diye dua edin veya uzak ve pusmaya uygun bir yere gidin. Yürüyerek gidin ve teker teker öldürün. Onların reslemesine izin vermeyin. Bir kişi önden bir kişi arkadan dalarsa işiniz zor ama umutsuzlağa kapılmayın ve birini öldürdüğünüz gibi sürekli eğilip zıplayarak ona da kafa atmaya çalışın. Çok haraket edin.

    Yıkımda düşman hayalet kurt olup B1 veya B2'de olabilir. Siz de oralara ilk bomba atın veya eteş edin, eğer bir kişinin olmadığından eminseniz ve kimse de gelmiyorsa hemen bomba kurun ve onları oraya çekin ama siz başka bir yerde pusun. Uzasınız yoksa bile hepsine kafa atmaya çalışın ve attığı buzlardan kaçın. Kurtsanız ve taklanız da yoksa genelde Buz Kurt veya Özel Kurt olun.  Düşmanı dondurun ve öyle ateş edin ama sakın zıplayıp sağ tuşa basmayın çünkü o sırada siz 1 saniyelik bir süre kıpırdayamadığınız için düşman donsa da kafa atar.

    Kurt Avında onların mekanına arkadan gidin ve sinsi sinsi öldürün. Diğer kurt olanlar da size yardım edecektir. Eğer insansanız ve Uzas, AAA, Em-32 MC gibi silahlarınız yoksa ETSR kullanın ve düşman yakındaysa otomatik; düşman uzaktaysa dürbünlü ateş edin.

    Oyunda sadece malzemeler önemli değildir. Mesela karakteriniz olmasa da silahınız olmasa da bir şansınız var demektir. Karakterlere altınlı eşya dizin, silah olarak yeşil odanın verdiği Elverici silahını kullanın. Eğer karşınızdaki kişi de sizin gibiyse EM-4 ST veya Mec-11 gibi silahlarda da alabilirsiniz. İyi ses kasmaya çalışın. Önceden açtığım başlıklara da bakabilirsiniz.

    0

    9.9.2014

    Link kopyalandı.
  • kamus1
    Konu: 94 Yanıt: 1247
    8908 JFP
    Kurt Takımı Elemanı
    Offline
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

    Güzel taktikler bunun yanında. Silahın mermisi bitti slotta yok 2. silahı alın. Boşuna bıçağa girişmeyin. ;)

    0

    9.9.2014

    Link kopyalandı.
  • Pesimistİnsan
    Konu: 20 Yanıt: 130
    1358 JFP
    Sürüye Dahil
    Offline
    Kazanılan Rozetler

    güzel bilgiler  dikkate  alacağım.ama  şu yeşil oda  ne  onu anlayamadım. bir açıklarmısın ?

    0

    9.9.2014

    Link kopyalandı.
  • kamus1
    Konu: 94 Yanıt: 1247
    8908 JFP
    Kurt Takımı Elemanı
    Offline
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

    Pesimistİnsan dedi ki;
    güzel bilgiler  dikkate  alacağım.ama  şu yeşil oda  ne  onu anlayamadım. bir açıklarmısın ?


    Güç yöneticisi demek istedi.

    0

    9.9.2014

    Link kopyalandı.