Öncelikle Konuyu 3 yazisim niye siliyorsunuz bir durum mu var ? neyse..
Wolfteamde cok nakit ile alinacak Silah , Kostüm var ama sadece nakit ile
Yani oyun parasi ile alinan silah , Kostüm Cok az Yeni yamalarda görüyorum
Yeni silahlar , Yeni Karakter Paketler ve fazlasi ama sadece Nakit icin
Yani oyuna para vermeyenler yararlanamiyor buna ve oyun parasi alinan silahlarin
cogu cok etkisiz kaliyor ve cok eskiler yeni silahlar cikarinca bize de düsünseniz yani bu oyuna para yatirmayanlari belki oyuna para yatirmayak destek vermeyiroz ama oyunu oynayinca da destek etmis sayilmiyormuyuz :, Neyse gelelim Kurt Parasina bir silah yaklasik 40 Bin 30 Gün icin , Ben bu oyuna bi kac haftadir yine oynuyorum (3-4 saat günde !! ) ve daha 1000 KP biriktiremedim yani 40 Bin icin ... Cok zaman gerek . 100 Öldürmeye bi kac hediye veriyorsunuz yani böyle etkinler yabiyorsunuz eyv cok güzel ama cogu silahi 1 günlük icin veriyorsunuz bu cok az bir süre degil mi ? ve aksamda yama gelince silahi hic vermeseydiniz daha iyi gibi bir cümle geciyor aklimdan ne yaziki :/ ... Ve Oyun parasi ile alinacak yeni silahlar
yeni karakterler oyuna biraz olsada yenilik getirir ve daha iyi bir ortam olmasini saglar belkide artik " Wolfteam pay2win " Cümlesinden kurtulurz , Kurtarirsiniz :)
Benden bukadar okudugunuz icin tesekürler , ve bunu bidaha silersiniz bir pn attin niye bukadar emek veriyorum yazarak demi ? (( Simdiden Hayirli ramazanlar ))