ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Oyun Odası Yasağı Kilitli

• yesribci38
    Konu: 22 Yanıt: 273
    3483 JFP
    Sürü Kıdemlisi
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe

Wolfteam oynarken bi hileci bazen bi odaya kafayı takıyor odadan atsak bile tekrar giriyor.Bence odadan atılanların birdaha girememesi lazım veya ek bi seçenek yeri açarsınız ordan hallederiz.

0

30.9.2014

Link kopyalandı.
  • xgalankral
    Konu: 11 Yanıt: 66
    1088 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Tamam da birisi kendşini öldüreni atınca yani ben birisini öldürünce hep atıyorlardı. Ben de inat edip giriyordum. Bence böyle daha iyi.

0

30.9.2014

Link kopyalandı.
  • nacarde
    Konu: 2 Yanıt: 154
    2353 JFP
    Sürü Elemanı
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe

yesribci38 dedi ki;
    Wolfteam oynarken bi hileci bazen bi odaya kafayı takıyor odadan atsak bile tekrar giriyor.Bence odadan atılanların birdaha girememesi lazım veya ek bi seçenek yeri açarsınız ordan hallederiz.

en azından oylama başlatılan oyuncu tekrar giremesin . bazen bana da denk geliyor . adam hile sağolsun biri oylama başlatıyor oylama bitmeden çıkıp tekrargiriyor . bu kadar şerefden yoksun insanlar için en azından güzel öneri

0

1.10.2014

Link kopyalandı.
  • yesribci38
    3483 JFP
    Sürü Kıdemlisi
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe

xgalankral dedi ki;
    Tamam da birisi kendşini öldüreni atınca yani ben birisini öldürünce hep atıyorlardı. Ben de inat edip giriyordum. Bence böyle daha iyi.
    Ama hilecide musallat oldumu çok kötü oluyor.Hem başka odalarda var.İstenmediğin odaya neden geri giresin ki :)

0

1.10.2014

Link kopyalandı.
  • yesribci38
    3483 JFP
    Sürü Kıdemlisi
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe

nacarde dedi ki;
    yesribci38 dedi ki;

en azından oylama başlatılan oyuncu tekrar giremesin . bazen bana da denk geliyor . adam hile sağolsun biri oylama başlatıyor oylama bitmeden çıkıp tekrargiriyor . bu kadar şerefden yoksun insanlar için en azından güzel öneri
    Aynen sırf oyunun düzenini bozmak için kafaya takıp giriyolar.Kurduğumuz ortam bozuluyor.

0

1.10.2014

Link kopyalandı.
  • xgalankral
    Konu: 11 Yanıt: 66
    1088 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Tekrar düşününce daha mantıklı geldi. :)

0

1.10.2014

Link kopyalandı.