ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Oyun İçi Rahatsızlık Kilitli

• NaDaSVaKTi38
    Konu: 1 Yanıt: 2
    22 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

1-Oyun içinde argo sözcük engeli gelmesi lazım
    2-Haksız yere banned yedim ve hala kimse kale almıyor almak istemiyorsunuz Ban sebebimi bile bilmiyorum
    3-Eşyalar pahalı Fiyatlar Düşmesi Lazım
    4- Ve en önemlisi ''Hileden bıktık artık biz oyuna 200 300 TL para yatırıyoruz adamlar 30 TL ye bizden daha fazla eşya vede hileye sahipoluyorlar sizde bunu engelleyemiyorsunuz koskoca Joygame Ekibi olarak Gerekenlerin yapılmasını arz ederim

0

5.1.2015

Link kopyalandı.
  • 48alibey48
    Konu: 201 Yanıt: 1573
    15006 JFP
    Hükümdar Kurt
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

Merhaba NaDaSVaKTi38,
    1- Oyun içerisinde küfür filtresi yapılması önerisi bir çok kere geldi ve değerlendirilmektedir. Ayrıca oyun içerisinde argo sözcük kullanan oyuncuların ekran görüntüsünü tarafımıza gönderirseniz  oyunculara ceza sistemi çerçevesinde gerekli cezalar verilecektir.

2- Hiçbir oyuncu haksız yere ceza almamaktadır. Eğer ceza nedeniniz belirtilmiş ise bunu oyun ceza sisteminden öğrenebilirsiniz, "Xigncode Ban" aldıysanız bunun sebebi bilgisayarınızda 3. parti program olarak algılanabilecek dosyaların bulunmasıdır. Sadece Wolfteam'in değil, diğer oyunların hilelerini de bilgisayarınızda barındırmayınız. Xigncode güvenlik sistemi bu tarz dosyaları da hile olarak algılayabilir.

3- Eşyalar neredeyse her hafta indirime girmektedir. İndirime girdiği zaman eşyayı satın alabilirsiniz fakat şuanlık eşyaların temel fiyatının değiştirilmesi gibi bir plan bulunmamaktadır.

4- Hile ile ilgili çalışmalar sürekli yapılmaktadır, yeni güvenlik sistemimiz Xigncode, hile konusunda eski güvenlik sistemimiz Apex'ten daha kararlı. 3. parti program olarak algılanabilecek her dosyayı buluyor ve oyuncuya ceza veriyor. Ayrıca siz de oyun içerisinde hile kullanan oyuncuların videosunu veya ekran görüntüsünü tarafımıza gönderirseniz oyunculara ceza sistemi çerçevesinde ceza vereceğimizi de belirtir, iyi oyunlar dileriz.

0

6.1.2015

Link kopyalandı.
  • NaDaSVaKTi38
    Konu: 1 Yanıt: 2
    22 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

peki kardeşim durduk yere ban yememek için hangi programı önerirsnz veya ne yapmalıyız ?

0

6.1.2015

Link kopyalandı.
  • 48alibey48
    Konu: 201 Yanıt: 1573
    15006 JFP
    Hükümdar Kurt
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

Benim bir şey tavsiye etmem çok doğru olmaz ama kendini kanıtlamış virüs programlarından birisini yüklemeni tavsiye ederim. Her dosyayı bilgisayarına yükleme, virüs taramasından geçirmeyi ihmal etme.
    Eğer hala ban almaya devam ediyorsan bilgisayarını tamamen temizlemek için format atabilirsin.

0

6.1.2015

Link kopyalandı.