Sn.Joygame Oyun Görevlileri Sizlere Sesleniyorum Lütfen Dinleyiniz Sizlerden Cevap Bekliyorum.Bu Oyuna Yıllarımı Verdim Bir Dünya Para Yatırdım Lise Nedeniyle Oyunu Bıraktım Kıdemli Yüzbaşıydım.3 Milyon GP Vardı.Son Sınıfa Geldim Ve Tekrardan Oyuna Başlama Kararı Verdim Yaklaşık 2 Hafta Önce 150 TL lik Nakit Aldım Ve Yüzlerce Kutu Alarak Actım Ne Cıktıgı Önemli Değil Yıllarımı Verdiğim Hesabın Rütbesi Halen Coluk Cocuk Rütbesi Yüzbaşıyım. Arkadaşım Yeni Hesap Acarak Başladı.Sürekli Beraber Oynuyoruz 2 Milyon GP Hediye Geldi Gözümün Önünde Ve Aynı Rütbeye Geldik 2 Mizde Çok Garip Değilmi Ben Binlerce Lira Yatırıyorum Fakat Çocuk Şansa Aynı Rütbeye Geliyor. Aynı Hesabına Dün girdik Ve Ne Görelim 8Milyon GP ye Ulaşmış Şuanda Binbaşı ve Ben Hesabıma Girdiğimde Halen Yüzbaşıyım.Haksızlık Bu Mal Durumuna Düşüyoruz Biton Para Yatıyoruz Ne Hediye Var Ne GP.
Diyeceğim O ki Hesabımı Kontorl Ediniz Yazdıklarım Gercekmi Değilmi.Ve Bende Gp İstiyorum 7-8 Milyon GP Benimde Hakkım.Yüzlerce Saldırı Kutusu Kral Kurt Kutusu Açtım 500bin GP Bile Cıkmadı. Hesabıma GP Yüklenmesini İstiyorum Gereğinin Yapılmasını Arz Ederim. Eğer Yapılmayacaksa Hesabımı Sonsuza Kadar Banlayınız Ve Hakkım Helal Değildir.
Oyun Nick : Antienes