ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

OYUN GELMESİ GEREKEN ÖNEMLİ ÖZELLİKLER

• thunderboom
    Konu: 0 Yanıt: 8
    34 JFP
    Kazanılan Rozetler

-Toplu kutu açma özelliği 
    -Hediyeleri hızlı kabul etme özelliği
    -Kutluardaki eşyarlın  çıkma olasılığının yüzdeleri
    -Maçlarda ki dakilkaların veya puanların kazanılan tecrübe puanı ve altın  üzerinde detaylı
    ve önemli bir miktarda etkiledğini  gösteren maç sonu istatistikleri (ek olarak dakikanın ve puanın gp ve altın üzerinde çarpan etkisinin olması gerektiğini düşünüyorum çünkü öyle görünüyor ki bu tarz bir etki oyunda mevcut değil)
    -Silahlara gerçekçi zoom gelmeli
    -Maç sonu kazanmaya bağlı olarak küçük çapta kutu veya anahtar hediyeleri
    -Dereceli lig sistemi:
    *Buna bağlı olarak arayüz değişikliği
    -Haritada ses  çıkartan düşmanın noktasal görüntüsü
    -Çok fazla boş sunucu mevcut bu sunucular tek bir çatı altında toplansa oyuncular daha fazla oyuncu ile iletişim halinde olup daha kolay oyun bulabilecek yani istediği moda daha çok oyuncu ile daha kolay bir şekilde girebilecek
    -Daha sakin bir oyun ortamı için küfür engelleme algoritması
    -Oyunda fazla para yatırmanın önüne geçebilecek daha bol içerikli ve ucuz paketler 
    !!OYUNA GELMESİ GEREKLİ EN ÖNEMLİ ÖZELLİKLER DEN BİR TANESİ !!7
    -Detaylı günlük ana ve yan görev sistemi:
    *Buna bağlı olarak oyunda her gün bize sunulan günlük görevlerin daha detaylı daha bol ödüllü olması
    *Daha fazla ana ve yan görev buna bağlı olarak daha fazla getiri ve zorluk seviyesi seçimi ve bu seçime bağlı olarak gelebilecek ödüller
    *Görevlerin çok daha bol ve eğlenceye dayalı olması 
    *Üst menüye daha detaylı görev listesi eklenmesi 
    *Görevlerin sadece PVE DEĞİL PVP DEDE MEVCUT OLMASI ANCAK ŞU ANDA OYUNDAKİ GÖREV SAYISI OLDUKÇA AZ ÇOK DAHA FAZLA GÖREVİN OYUNA EKLENMESİ OYUNDAKİ EĞLENCE VE REKABET ORTAMININ ARTIRMASINA KATKI SAĞLAYACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM
    -PVE modunda dalga bitince can ve merminin yenilenmemesi aynı kiti seçtiğimizde diğer oyunlarda bu özellik mevcutken wolfteam de olmaması kötü bir özellik
    -Fizik motorunun acil güncellenmesi gerekli kurtlar çok saçma koşuyor
    -Silahların dürbün görüşünn gereçekçiliğinin artırlması ( yani gerçekten dürbüne bakma özelliği)\[/b\\\]
    -Aylık özel abonelik sistemleri ( bu abonelik alındığında günlük yapılacak girişler ile ve belli saatlerde gelen güzel ve önemli ödüller )[/b\][/b][/i][/u]

0

20.7.2017

Link kopyalandı.
  • kasnebulneo
    Konu: 0 Yanıt: 1
    3 JFP
    Kazanılan Rozetler

Kardeşim Söylediklerinin %90'ına Ben de Katılıyorum Duy Sesimizi Wolfteam ♥ <3

0

21.7.2017

Link kopyalandı.
  • thunderboom
    34 JFP
    Kazanılan Rozetler

Bana katılmadığın %10 luk kısmı açıklabilr misin bende ona göre kendimi geliştireyim hem birde  senden fikir almak isterim yanıt verdiğin için teşekkürler

0

21.7.2017

Link kopyalandı.
  • thunderboom
    34 JFP
    Kazanılan Rozetler

güncel

0

21.7.2017

Link kopyalandı.
  • thunderboom
    34 JFP
    Kazanılan Rozetler

JOYGAME BU KONU HAKKINDA BİR ŞEY SÖYLEYİN ARTIK SADECE 1+ 40 la fealn olmuyor işte anlayın

0

23.7.2017

Link kopyalandı.
  • ege1212
    3 JFP
    Kazanılan Rozetler

Şirketin bu konu hakkındaki yorumlarını merak ediyorum

0

2.8.2017

Link kopyalandı.
  • supersu33
    3 JFP
    Kazanılan Rozetler

Ek olarak oyunda fazlasıyla silah bulunmakta gereksiz silahlar oyundan kaldırılmalı Bence de oyundaki çoğu silah oldukça gereksiz

0

2.8.2017

Link kopyalandı.
  • ProTyphoon
    3 JFP
    Kazanılan Rozetler

Aslında şirket kaliteli bir şirket Ancak para olayını çok kafayı takmış durumda o yüzden Para veren Üstün oluyor Bence bunlara farklı farklı çözümler bulunmalı mesela dediğin gibi aylık üyelik paketi

0

2.8.2017

Link kopyalandı.