Öncelikle SELAMUN ALEYKÜM , ben bu oyunu yaklaşık 5-6 senedir oynuyorum bi ara bırakmıştım ve şimdi tekrardan başladım oyuna bi girdim herşey değişmiş yeni yeni şeyler çıkmış ve o kadar kolay elde ediliyoki hatrlarmısınız önceden doğru düzgün karakter bile yoktu sadece para verenler iyi karaktere sahip olabiliyodu şimdi ise para yatıranda aynı yatrmayanda . özelliklede hile veya makro ayar kullananlar var bunlara bi çözüm istiyoruz biz alın terimizle çalışıp kazandığımız paranın sadece bi kısmını eğlenmek vakit geçirmek için wolfteama yatırıyoruz ama yatrdığımız paranın bi anlamı kalmıyo herşey kolay elde edildikten sonra . wolfteam ın has oyuncuları para yatıranlar vb. kişilerin % 80 i eski halini özlediklerini düşünüyorum , konumuzla alakalı değil ama gerçekten bıktım artk şu hile veya makro ayar kullananlardan bnmde makro mouse ' m var ama ben kullanmıyorum şahsen buna uygun bi engelleyici bişey üretirseniz teşekkür ederim Kolay Gelsin WOLFTEAM ekibi :)
Selam blackworld02,
Değerli önerilerin için teşekkür ederiz. Önerilerin değerlendirilmesi üzere ilgili birimlere iletilecektir.
İyi forumlar dilerim.
----
--
-
• Forum kurallarını incelemek için 'buraya tıklayabilirsin.'
• Oyun kuralları ve ceza sistemini incelemek için 'buraya tıklayabilirsin.'
Wolfteam Sosyal Medya Hesapları;
• Wolfteam Facebook
• Wolfteam Twitter
• Wolfteam İnstagram