ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Önerilerim ve Gözlemlerim Kilitli

  • marinette
    Konu: 6 Yanıt: 56
    0 JFP
    Offline
    Kazanılan Rozetler

    OLUR DA BİR YÖNETİCİ OKUR DİYE YAZIYORUM. UZUN BİR YAZI OLACAĞI İÇİN LÜTFEN OYUNU EN AZINDAN 2 YILDIR OYNAMIYORSANIZ OKUMAYIN.

    1) Her online oyunun bir forumu bulunur ve genelde bu forum hemen hemen her oyuncu tarafından günde bir - iki günde bir tıklanır. Wolfteam forumlarının kullanımı maalesef bu kadar aktif değil. Forum yerine facebook sayfası daha aktif kullanılıyor ki, benim gibi facebook üyesi olmayan insanların varlığı da azımsanmayacak kadar çok diye düşünüyorum. Oyunun hali hazırda bir forum sitesi var iken, başka bir sosyal platform üzerinden paylaşım yapılmasını doğru bulmuyorum.

    Daha aktif hale getirilmiş bir forum oyun içerisinde de farklılıklar yaratacaktır. Tabi şuan görünen o ki forumla ilgilenen yönetici sayısı oldukça az. Forum aktif hale getirilmeye çalışılırsa, malum oyunun yaş ortalamasınında düşük olduğunu düşündüğümüzde tam bir kaos ortamı oluşacaktır. Bunun için acilen moderatör alımı yapılmalıdır. Yapılacak olan moderatör alımlarının özenli ve fark yaratacak şekilde yapılmasına dikkat edilmelidir.

    2) Her online oyunun lokomotifi klanlar, birlikler, guildler vb. oluşumlardır. Wolfteam bu konuda maalesef sınıfta kalıyor. Klan üyesi olmanın pek bir artısı bulunmuyor. Acilen klan sisteminin yeniden yapılandırılması gerektiğini düşünüyorum.

    3) Nakitli oyuncuların haklarının göz ardı edilmesi ya da başka bir değişle; nakitsiz oyuncuların gönlünün hoş tutulması için gönderilen hediyeler, nakitli oyuncunun hakkının yenmesi anlamına geliyor. Günlük yapılan etkinliklerin haftada bir düzenlenmesi ve daha makul skorlar belirlenmesi veya nakitli ürünler yerine altın kuponları verilmesinin daha mantıklı olduğunu düşünüyorum.

    4) Kurt yeteneği özelliğinin kullanımı daha kısıtlı hale getirilmeli ve S2 Yıkım Modu, Kurt vs Kurt, Kurt Avı modlarında kullanılır olması sağlanmalı. Bunun yanı sıra AAA-12 gibi oyunun dengesini tamamen alt üst eden bir silahın UykuC, YıkımC, Ölüm OyunuC modlarında kullanımının kısıtlanması gerektiğini düşünüyorum.

    5) KP Kutusu gibi çoğu az nakit yükleyebilen oyuncunun ekmeği olan bir kutunun, kaldırılması gibi çok büyük bir hata söz konusu. Acilen KP Kutusunun tekrar pazara konması gerektiğini düşünüyorum.

    6) Pazardaki ürünlerin açıklamalarının daha anlaşılır ve açıklayıcı hale getirilmesi gerekmekte.

    7) Oyundan atma eşyasının yine nakitli ama kullanım süresinin(limitinin) artırılıp, daha ucuz hale getirilerek yeniden pazara konması gerektiğini düşünüyorum.

    8) Oyundaki karakter çeşitliliğinin azaltılması ve takımlar arasındaki renk farklarının belirgin hale getirilmesi gerektiğini düşünüyorum.

    SON OLARAK;

    ARTIK LÜTFEN BAKIM ÇALIŞMALARINI OYUN İÇERİSİNDE MUTLAK GÖRÜLECEK ŞEKİLDE DUYURARAK YAPAR VE BU ÇALIŞMALARI OYUNCU SAYISININ AZ OLDUĞU SAATLERDE VE ÇALIŞMALARIN SIKLIĞINI AZALTIRSANIZ OYUNCU MEMNUNİYETİ ARTACAKTIR.

    Vaslly

    0

    8.5.2013

    Link kopyalandı.