ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Öneri Yağmuru Kilitli

  • Sürüye Dahil
    Offline
    Kazanılan Rozetler

    Karakter menüsünde "Kırmızı | Mavi | ORTAK " var ve ORTAK bastığımızda hiç bir karakter yok. Ortak karakter eklensin, bu birinci önerim. İkinci önerim ise filtreleme sistemi, millet nişancı karşılaşmalarında Heckler & Koch 417 kullanıyorlar oyunun zevki gidiyor. Biz Bolt-Action kullanalım onlar makineli kullansınlar oyunun ağzına ----neyse. William Kroll ve Duane Eddy'nin özel versiyonları çıkartılsın. Oyuna PvE (Oyuncu Çevreye Karşı) eklensin. Görevler - Senaryolar vs. olsun oyunda, normal halde çok sıkıcı oluyor, sürekli milletle vs atıyoruz. Yeni mod olarak " Parti " modu eklensin, herkes aynı takımda (Mavi ve yahutta kırmızı size kalmış) olacak. Birbirlerine vuramayacaklar. Bu kadar, belki daha çok eklerim konuyu kilitlemeyin lütfen, OG_Arudge.

    0

    25.7.2015

    Link kopyalandı.
  • Arudge
    Konu: 288 Yanıt: 1497
    7641 JFP
    Kurt Takımı Elemanı
    Offline
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

    Merhaba,

    Öneriniz  ilgili birimlere iletilmek üzere kaydedilmiştir. Oyun, forum veya site ile ilgili önerilerinizi bizimle paylaşmaya devam ediniz.

    Yeni öneriler ve görüşleriniz için yeni bir konu açarak bizimle paylaşabilirsiniz,konunuz forum düzeninin bozulmaması için kilitlenmek zorundadır.

    İyi forumlar dilerim.

    0

    26.7.2015

    Link kopyalandı.