ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Öna Yazılım - Web Tasarım - Profesyonel Web Yazılım - SEO

  • onayazilimseo
    Konu: 2 Yanıt: 2
    26 JFP
    Offline
    Kazanılan Rozetler

    Öna Yazılım olarak dogru strateji, profesyonel ii planları, kusursuz tasarım, yüksek kalite, begeni odaklı yaklasım bu yolda bizim olmazsa olmazlarımız oldu.

    “Başarı ve sürekliliğin teminatı hizmette dürüstlük ve kalitedir.” prensibiyle çalışmalarımızı sürdürdük.




    10 yılı aşan süre boyunca sahip olduğumuz bilgi ve tecrübeyi, siz değerli müşteriler ile paylaşmanın heyecanını duyuyoruz. Kurulduğu günden itibaren web yazılım konusunda çalışmalar yapan profesyonel çalışan ama aynı zamanda amatör ruha sahip olan ekibimiz şirketimizde;

    Web Yazılım, Web Tasarım, Grafik Tasarım, Programlama, SEO, Modelleme, SEM, Masaüstü Yazılım, Kurumsal iş çözümleri, Hosting ve Domain (Web barındırma, alan adı ve aracılık hizmetleri), Sosyal Medya Yönetimi, Dijital Pazarlama ve Kurumsal Mail alanlarında çalışmalar yapar. Öna Web Sunucu hizmeti; yedekleme, kesintisiz güç kaynağı ve güvenlik gibi çözümlerle donatılmıstır. Sunucularımız Türkiye ve Almanya’da bulunmaktadır. Alan adı tescil hizmeti, web hosting ve web tasarımı gibi internet çözümlerinin tamamını tek bir noktadan yaparak işinizi kolaylastırır. Öncelikli sorumlulugumuz; kurumsal müşterilerimizin kurumsal kimliklerini internette modern, farklı, teknolojik ve estetik bir biçimde web sitelerine yansıtmaktır. Internette en dogru sekilde markanız ya da firmanız için vitrin olusturmaktır.

    Firmamız tarafından gelistirilen "Öna Içerik Yönetim Sistemi" ile bireysel ve kurumsal olarak tasarladıgımız tüm web sitelerinin, kullanımı kolay bir arayüz ile bilgisayar kullanabilen herkes tarafından yönetilebilmesini saglıyoruz.

    Öna, size bütçenizle orantılı olarak farklı çözümler sunar. Firmanızın web tasarım ihtiyaçlarını giderirken hangi hassasiyetlerinizin oldugunu, beklentilerinizin neler oldugunu iyi analiz eder, beklentilerinizi çözüme kavusturur ve hayallerinizi gerçekleştirmenizi saglar. Web üzerinden is süreçlerinizi ve tüm hizmetlerinizi en iyi, en hızlı ve en pratik sekilde bilisim teknoloji araçlarından profesyonel şekilde hızlandırmak ve yeni bir düzen kurmak için size çözümler sunar.

    Kayabaşı Mahallesi, 75. Yıl Caddesi,Merkez Kayaşehir Plaza, C Blok, Kat: 3, No: 35 Başakşehir / İstanbul
    Detaylı Bilgi Almak İçin: https://www.onayazilim.com.tr

    0

    25.10.2017

    Link kopyalandı.