Bazı oyucular bunu, iyi oynayan oyuncuları odadan atmak için kullanıyor fakat, hileli oyuncuları odadan uzaklaştırmak için en etkili yöntem, "Odadan Atma" eşyasıdır.
Bir çok oyuncu, bulunduğu sunucuda ilk 10 odadan birini aldığı zaman, hileli bir oyuncu gelip oyunu bozunca, odadan çıkmak istemedikleri için Odadan Atma Yetkisi ile oyuncuları odadan atıyorlar.
Ben o kadar oynadım hiç hileyi atan görmedim hep krala veya kendisini öldüren kişiye oylama yapıyor burda kullanıcı biziz kimin ne yaptığını görüyoruz zaten,boşa hileyi atıyolar diye hikaye yazmayalım lütfen.Ben kaldırılsın demiyorum sadece oda yöneticisini atamasınlar diyorum.Kaldırılsa daha iyi olur fotoğrafını çekeriz o tümden atılır ama uygun görmüyorsanız yöneticiyi atamasınlar.
yesribci38 dedi ki;
Ben o kadar oynadım hiç hileyi atan görmedim hep krala veya kendisini öldüren kişiye oylama yapıyor burda kullanıcı biziz kimin ne yaptığını görüyoruz zaten,boşa hileyi atıyolar diye hikaye yazmayalım lütfen.Ben kaldırılsın demiyorum sadece oda yöneticisini atamasınlar diyorum.Kaldırılsa daha iyi olur fotoğrafını çekeriz o tümden atılır ama uygun görmüyorsanız yöneticiyi atamasınlar.
yesribci38 dedi ki;