ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Oda Satilmasi ? Kilitli

• RobPen
    Konu: 1 Yanıt: 1
    16 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

​​Öncelik İle Herkeze S.a Hayirli Sabahlar Dilerim ALLAH (C.C) Rahmeti Üzeriniz Olsun Diyerek OG vede OGY sormak istediğim Küçük bi Husus Vardir.

Oda Alinip Satilmasi İle İlgili... Özellik İle ColdHack Vede WLP Bunlarin İşlerine bi Kaç Kez Ts Olmak Üzere Bunlara Kulak Misafiri Oldum.. Kafes Olsun SonKaraKol Olsun Gölge Olmak Üzere Oda 1 İle 10 Kadar Hep Satişda Olup Oyunda Haksiz Olarak Kazanma Elde Ediliyor.. Bunlardan Birisi de Klana Alim Yapicak Olan Yüksek Siralamasi iyi Olanlar Altin Set İle Altin Karakter yada Kutu Karşiliği Oda Alinip Satiliyor Kaldiki ColHack Vede WLP Kullanici olan Oda 1 İle 10 Kadar Herkezi Oyundan Atip Oda Satma İşlerine Giriyor Özellikle WLP Yada ColdHack Kullanicilari Kendi Klanin daki Adamlarina Hediye Alip odayi Satma İşlemi Yapiliyor Bunlarin Lüffen Onune Geçilmesi gerekiyor.. Oda Alinip Satilmasini Yasaklanmasini İsitiyoruz. Egerki Yasak Deilse Ozaman Bizda Oda Kollayip Satalim Devamli Oda Satalim Nakite Ne gerek Varki Nasil olsa Millet Odayi Almak için Adam Devamli Hediye Gonderiyor..

Lüffen Bunun Hakkinda gerekini Yapilmasini ARZ ediyorum Sizden SS alip Gondersek Bunlar Hakkin Yasak İşlem Yapila bilirmi Ben Bunu Sizden Açil bi Şeilde Ögrenmek istiyorum OG vede OGY Görevlileri ?

0

12.4.2016

Link kopyalandı.
  • 48alibey48
    Konu: 201 Yanıt: 1573
    15006 JFP
    Hükümdar Kurt
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

Selam RodPen,

Bu durumun farkındayız, konuya dair çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sen de bize yardımcı olmak istersen, kuralları ihlal eden oyuncuları, ekran görüntülerini (üzerinde hiçbir şekilde değişiklik yapmadan) destek sistemimiz üzerinden bize bildirebilirsin.

İyi forumlar dileriz.

0

12.4.2016

Link kopyalandı.