Wolfteamci, 11 - 31 Ocak tarihleri arasında Harca Kazan fırsatı seninle!
Muhteşem eşyalara sahip olup envanterini güçlendireceğin bu fırsatı sakın kaçırma.
Hemen adımlara ve kazanacağın ödüllere göz at.
► 1.Adım
5.000 Nakit Harcamanda, 7 Günlük Magnum-G Kar Kamuflaj ve 7 Günlük Bora-12 Kar Kamuflaj,
► 2.Adım
8.000 Nakit Harcamanda, 7 Günlük Hız Pençesi ve 7 Günlük Özel Kurt Yeteneği,
► 3.Adım
13.000 Nakit Harcamanda, 5 Adet WTK Kutusu, 7 Günlük Megan Savante - WTK ve 7 Günlük Vanessa Furtado - WTK,
► 4.Adım
17.000 Nakit Harcamanda, 2 Adet 1 Milyon Gelişim Puanı, 10 Adet Kupon Kutusu ve 10 Adet Pro Kutu,
► 5.Adım
21.500 Nakit Harcamanda, 20 adet 2019 Yeni Yıl Kutusu,
► 6.Adım
31.500 Nakit Harcamanda, 30 Adet Kış Yaması Kutusu, 7 Günlük MP-5 Yılbaşı ve 7 Günlük Kukri Yılbaşı,
► 7.Adım
55.000 Nakit Harcamanda, 5 Günlük Zaitsev Efsane Pro ve 5 Adet Efsane Pro Kutusu senin olsun!
Etkinlik ile ilgili önemli bilgiler:
1- Harca Kazan Ödülleri 1 defa alınabilir.
3- Etkinlik içerisinde bulunan ödülleri alabilmek için belirtilen tutarda oyun içerisinden harcama yapılması gereklidir.
4- Belirtilen tutarda harcama yapıldıktan sonra butonlar aktif olur ve “Ödülü Al” butonu ile ödüller alınabilir.
5- Ödüller harcama yapılan hesabın hediye kutusuna otomatik gönderilir.
6- Sistemde otomatik hesaplama formülü bulunmaktadır. Harcanılan tutar sonrası sistem otomatikman kendini günceller ve hangi hediyeyi alabilmek için harcanılacak tutarı her ödülün sağ tarafında gösterir.
NOT: Harcama yapıldıktan 2 dakika sonra harcanılan tutar sağ üstte bulunan bakiyeye yansımaktadır. Harcama yaptıktan sonra bekleyiniz.