GM ARKADASLAR NOLDU DÜN YAZDIĞIMI HEMEN SİLMİSSİNİZ HİLE KONUSUNDA BİŞEYLER YAPIN YADA BU İŞİ BİLMİYORSNIZ HİÇ BULAŞMAYIN BEN SENELERDİR OYUN OYNARIM VE BİLGİSAYAR İŞİNDEYİM HİLEYE KİMİN İZİN VERİP VERMEDİĞİNİ BİLİRİM ADAM İSİM OLARA ASDF AÇMIŞ AMA MAŞALLAH HEMEN KRAL OLMUŞ HİÇ BİR ÜRÜN ALMADIĞI HALDE BU NASIL OLUYOR GM EFENDİLER BİRDE DİYORSUNUZ Kİ BİZ YASAKLIYORUZ BİRAZ EL İNSAF BURDA O KADAR PARA VEREN KİŞİ VAR ONLAR ENAYİMİ PARA VERİYORLAR BİRAZ HAKKA SAYGI GÖSTERELİM
Merhaba,
Hile kullanan kişileri videoya çekmeyip burada isyan ediyorsanız buna hakkınız yok bunu belirtiyim. 2. olarak da hileler zaman geçtikçe engelleniyor. Biz bilmiyoruz fakat Joygame eminim ki hileleri engellemek için elinden geleni yapıyor.
1 Hile engelleniyor ertesi gün yenisi çıkıyor. Bu yüzden büyük bir projeye imza atmak gerekir ki bu da 1 günlük bir iş değil.
Wolfteam, oyuncularından bu konuda sabırlı olmasını ve hile kullananları kendilerine bildirmesini ister.
İyi forumlar...
KARDESİM YA SİZ BU İŞİ BİLMİYORSUNUZ YADA BEN HİÇ BİR İNTERNET YADA BİLGİSAYAR KULLANMADIM HİLEYİ ENGELLEMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ DEMEYİN BANA İSTERSENİZ JOYGAME OLARA AYPİ BAN YAPIN İSTEDİĞİ KARA YENİ ÇAR AÇMAYA KALKSIN TELEKOM AYPİSİ BELLİ TÜRKİYE AYPİSİNE YASAKLA NASIL OLSA YABANCI AYPİDEN YADA PROXİY AYARI DEĞİŞTERSE BİLE GİREMEZ DEMEKKİ SİTENİZİN AÇIĞI VARKİ ADAMLAR HEMECECİK HİLE YAZABİLİYOR ÖNCELİKLE JOY GAME SİTESİNİN YADA OYUNUN BİR AÇIĞI VAR ONLARI KAPATIN HİLE KONUS DA KAPANIR
BİRDE ADAMLAR İNDİRDİLEN OYUNLARIN YAZIMLARINA ÇOK RAHAT ULAŞABİLİYOR Kİ HİLEYİ ÇOK RAHATCA YAZABİLİYOR ÖNCE OYUNUN DOSYALARINI SADECE KURULUM OLARAK AYARLAYIN VE KİMSE OYUN OYNAMAK DISINDA DOSYAYA OYNAMA YAPAMASIN ADAMLAR SİZİN OYUN KODLARINIZA ÇOK RAHAT ULAŞIYORKİ HİLEYİ YAZIP ÇIKARTIYORLAR BUDA SİZİN OYUNUN AÇIĞI OLDUGUNU BELİRTİR SAYGILARIMLA
Merhabalar,
İlk olarak büyük yazmaktan ( Bağırmaktan ) vazgeçiniz. Sizden rica ediyorum.
Söylediğiniz konulara gelirsek.
İlk olarak şunu söylemek isterim Joygame'nin bir açığı yoktur. Hileler için elinden geleni yapmaktadır ve yapacaktır.
Yapılan çalışmalar ve projeler var bu projeler hayata geçirilirse daha temiz bir oyun oynayacağız. Ama oyuncumuzada iş düşüyor. Arkadaşı hile kullandığı halde onu uyarmayan bir çok kişi var. Bunların kullanmasını engellersek zaten oyun daha temiz ve güzel olacaktır.