ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

MODERATÖR Bİ BAK ŞU KONULARA !!! Kilitli

• ege12322
    Konu: 7 Yanıt: 13
    112 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

antonio1978 ÇARIMIN E MAİLİNİ DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM TALEP AÇMAK İÇİN OLMUYUCAK ŞEYLER VAR NE KARŞILIĞINDA DEĞİŞTİRİRSİN HERŞEY OLUR İLETİŞİME GÇEKMEK İÇİN TEL NO FELAN VARSA YAZARSAN SEVİNİRİM

0

28.9.2015

Link kopyalandı.
  • avengers256
    Konu: 138 Yanıt: 1499
    7713 JFP
    Kurt Takımı Elemanı
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe

Merhaba,
    Wolfteam sitesine giriş yapın, oradan DESTEK bölümüne tıklayın, ve acılan siteden E-posta değiştirmek istiyorum. Ne yapmalıyım? Ara'tın. Gelen sonuça tıklayın. 
    Sorununuz cözüldü mü ? EVET / HAYIR. seçeneklerini görüceksiniz ve siz HAYIR'a basarak ticketinizde size vermiş oldugum soruları, orada cevaplayın yetkililer size yardımcı olucaktır.
    E-posta adresinizi değiştirmek için bize vermeniz gereken bilgiler aşağıdadır.

1- E-posta adresinizi neden değiştirmek istemektesiniz? (Kesin gerekmektedir)

2- T.C Kimliğinize ait önlü arkalı ekran görüntüsü (Kesin gerekmektedir - Bir tarayıcı yardımı ile görüntüyü alarak jpeg şeklinde gönderiniz)

3- Eğer elinizde varsa Joypara alımınıza ait dekont (Ekran görüntüsü de olabilir)

4- Şu anki e-posta adresiniz ve yeni e-posta adresiniz (Kesin gerekmektedir)

5- Joygame tarafından mailinize gönderilmiş olan her türlü e-postanın ekran görüntüleri (Önemlidir)

6- Karakterinize ait en eski ekran görüntüleri (Önemlidir)

Not: Yalnız tarafımıza başvurduğunuz kullanıcı hesabı adına e-posta adresi değiştirme talebinde bulunabilirsiniz. Lütfen başvurunuzu buradan yapınız. Ayrıca ekran görüntülerini jpg formatında olacak şekilde, "yeni dosya ekle" sekmesi üzerinden tarafımıza gönderiniz.

0

28.9.2015

Link kopyalandı.
  • ege12322
    Konu: 7 Yanıt: 13
    112 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

HEPSİ OLSA ZATEN YAPICAM OLMUYOR BİDE MODERATÖR DEMİŞTİM ?

0

28.9.2015

Link kopyalandı.
  • avengers256
    Konu: 138 Yanıt: 1499
    7713 JFP
    Kurt Takımı Elemanı
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe

ege12322 dedi ki;
    HEPSİ OLSA ZATEN YAPICAM OLMUYOR BİDE MODERATÖR DEMİŞTİM ?

Moderatör çalısıyor foruma fazla vakit ayıramıyor onun yerine ben size yardımcı olmaya çalısıyorum. Bu bilgiler olmadan e posta degiştirme talebi gerçekleştiremezsiniz.

0

28.9.2015

Link kopyalandı.
  • sessizbateri
    Konu: 0 Yanıt: 106
    486 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Merhabalar.
    E-posta değişimi için gerekli bilgilerden hangilerinin eksik olduğunu söyler misiniz bu sırada elinizdeki olan bilgiler ile talep açarsanız e-postanızı değiştirip değiştiremiceğimiz konusunda daha hızlı cevap alırsınız.
    İyi Forumlar

0

30.9.2015

Link kopyalandı.
  • cerezci00
    Konu: 1 Yanıt: 14
    58 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

FORMAT AT DÜZELİR

0

1.10.2015