Evet arkadaşlar ben 1+ etkinliğinden yararlanmak için bir kutu aldım bu kutu görünüş kutusuydu yanda 25 tane vereceği yazıyodrdu kutuyu aldım ve bana sadece 1 kutu geldi hediye kutumada baktım yardım ederseniz sevinirim.
Etkinlik süresince alınan hediyelerin ek hediyeleri de gönderilmektedir, etkinlik süresini kaçırmış olabilirsiniz. Fakat kaçırmadığınıza eminseniz destek sisteminden talep açınız, yetkili arkadaşlar yardımcı olacaklardır.
ShadowSmoke35 dedi ki; Malesef farkettim ki oyunu kapatıp açınca etkinlik ben alırken bitmiş ama 1+ etkinliği var gözüküyordu bende ona güvenerek son paramı harcadım.
Yapabileceğimiz bişey yok üzgünüm.Zamanında alsaydınız gelirdi. iyi forumlar.
Ama beyefendi şöyle bir şey var ben kutuyu alırken 1+ fırsatı vardı kutuyu aldım fakat 1 tane geldi oyunu kapatıp açıyım düzelir dedim baktım 1+ fırsatı bitmiş benim hatam ne anlayamadım.
ShadowSmoke35 dedi ki; Ama beyefendi şöyle bir şey var ben kutuyu alırken 1+ fırsatı vardı kutuyu aldım fakat 1 tane geldi oyunu kapatıp açıyım düzelir dedim baktım 1+ fırsatı bitmiş benim hatam ne anlayamadım.
Merhaba.
Zamanını kaçırmışsınız sizde örnek veriyorum 1+20 olarak gözükür süresi bitmiştir etkinliğin ama sizde öyle gözükür bugtan dolayı siz satın aldığınızda etkinlik bittiğinden sonra sizde 1+5 olur yani 5 kutu gelir ama 20 kutu gbi gözükür ürünü satın aldığınız bunun tek şeyi talihsizliktir yapabileceğimiz bişey yok üzgünüm.Birdahakine zamanınızı iyi kullanın.