Merhaba kardeşlerim,oyuna 2011'in Aralık aylarında başlamıştım, nasıl başladığımı kısaca anlatayım hemen
Dayımın tavsiyesiyle başlamıştım açıkcası bana gelip ''Wolfteam diye oyun varmış onu oyna gerçek kişilerle yapıyorsun,eğlenceli'' gibi bir cümle söyledi tam hatırlayamıyorum yanımdayken indireyim bakayım neymiş,nasılmış diye. O zamanlar yaşım daha 15 falan 8. Sınıfım neyse indirdim oyunu çözmeye çalıştım,kayıt alırken yarım saat uğraşmıştım hiç unutmam :) Neyse girdim oyuna ismimi girdim hatırlayan olmaz belki ''BiqPr0bLemS'' (Büyük Problemler) Katıl'a bastım bir odaya girmiştim,Oda sahibinin üstünde Yönetici yazıyormuş,yani ben bunu tabi ilk oynadığım için oyunun görevlisi,sahibi olarak algıladım. Hemen başladım ''Abi bana öğretirmisin oyunu,abi item verirmisin'' Tabii metin2 den geldiğim için direk diyorum item diye :) E sonra işte Hazır yazan yeri gördüm baya bi inceledikten sonra tıkladım oraya bir kaç saniye sonra oyun başlıyor falan dedi,Neyse girdik oyuna ilk oynadığım yer Giriş,Ölüm Oyunu,Kurt İnsan hiç unutmam. Artık önüme kim gelirse sıkıyorum kendi takım arkadaşıma sıkıyormuşum ilkten baya bi saçma geldi oyun açıkcası Kurt falanmı olur bu nasıl şey böyle şeyler olurmu falan filan diye neyse,ben 2. gün gene girdim oyuna bu sefer kime ateş ediceğimi,kime vurucağımı biliyordum. Biraz kill almaya başladım ama öyle hiç kd falan bilmiyorum adamların üstüne hiç plan,pusu kurmadan gidiyorum kim çıkarsa vuruyorum falan rütbe varmış oyunda onuda yeni nesilin anlayacağı dilden diyeyim ''Sarı Pil'' mişim,bunu 2013 de tekrar oyuna başladığımda arkadaşlarım demişti falan,Neyse ben bu KD işini falan öğrenince gaza geldim bi yeni hesap alayım kendime dedim,girdim wolfteamın sitesine aldım tekrar oyuna girdim ''Öğretici'' Yazısı gördüm bu ne falan filan derken girdim öğreticiye tabii
Neyse öğreticiyi kazanırsam yani dediklerini yaparsam ''Elverici'' yani o yeşil odadaki olan elvericiyi veriyordu ben bir türlü yapamadım herkes yeni hesap açıyor,öğreticiyi yapıyor elverici alıyor falan bu bana çok dokunmuştu,Elvericisi olan arkadaşa yalvarmıştım (yapamadığım yeri kısaca anlatıyım;hassasiyet değiştirme tuşu varmış ğ,ü sanırsam onları yapamamıştım) işte nasıl aldın elvericiyi ben yapamıyorum,falan filan diye saolsun şu tuşlara bas dedi yaptım elvericiyi aldım :) O zamandan beridir ne zaman süresi bittimi gider yeni hesap alırdım tekrar alırdım onu,o zamandan beridir en iyi kullandığım silahtır,neyse bunun değişikleri çıktı falan hiç derine girmek istemiyorum arkadaşlar
Kısaca oyun hayatımı bahsedeyim
2011 De başladım 2012 Yazın bırakmıştım
2013 De tekrar başladım 2014 de bıraktım bu sefer
Bu seferde 2015in Ocak ayında başladım bundan sonrada bırakmayı düşünmüyorum,Allahın izniyle :)
Benden bu kadar arkadaşlar çok uzun yazı diye okumaya bilirsiniz ama wolfteam hayatımı anlattım size bir yönden tekrardan ben geldim Merhaba :)
Merhaba,
Joygame Wolfteam Forumlarına hoş geldiniz.
Lütfen forum kurallarını okumadan herhangi bir işlem yapmayınız. Forum kurallarını incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.
- Wolfteam Facebook sayfasına gitmek için buraya tıklayınız.
- Wolfteam İnstagram hesabına gitmek için buraya tıklayınız.
- Wolfteam Twitter hesabına gitmek için buraya tıklayınız.
Ayrıca, forum kullanımı ile ilgili resimli anlatım ve detaylı bilgi için buraya tıklayınız.
Sohbet etmek amacıyla sohbet konumuza gitmek için de buraya tıklayabilirsiniz.
İyi forumlar dileriz.