Merhaba arkadaşlar ben wolfteamda mavi ekran hatasının çözümünü buldum eset virüs tarama programı varsa silin bu program yüzün den oyunu alta alırken donma veya siyah ekran çıkar veya belirli bir süreden sonra mavi ekran hatası verir bu kesinlikle ve kesinlikle alıntı değildir bunun çözüünü nasıl buldm derseniz anlatayim :D
Bir arkadaşım vardı durmada mavi ekran hatası alır ve bir kaç sorun çıkar tabi ondada eset var idi çocuk duramadan format attırırdı bendede bu durumlar çıkıyordu bu gün şahsen buldum yeniden eset yükleyim dedim eseti yüklemeden önce hiç böle hatalarla karşılamıyor idim eseti yüklediğimde 2 kez mavi ekran hatası verdi eseti sildiğimde öyle bir olayla karşılaşmadım arkadaşıma da söledim ve oda aynısını yaptı yani 2 farklı pc lerde denenmiştir xp ve win7 de yani eseti kaldırır sanız sorun çözülecektir.
arkadaşlar aynısı bendede oluyor wolf u ocden oynuyodum bi ara sildim mta yukledim sonra tekrar wolf u yukledigimde mavi ekran geldi epeybi araştırıdm kalan dosyaları silin dediler tekrar yukleyin yukledim ama gene olmadı bende virus programıda yok mta dan mı kaynaklanıyo acaba