ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

maraşel ismini rezil eden p k klı şerefsiz

• dsadsadsafdgbdf
    Konu: -1 Yanıt: 3
    19 JFP
    Kazanılan Rozetler

olaya 3 tane fotoyla başlıyalım sonra konuya gelelim

gördüğünüz gibi bir maraşel p kk lı (maraşel türklerin en yüksek rütbesi sadece atatürkte olan bir rütbe) bu wolfteam oyununda parayla GP satiyorlar üstüne herkezi maraşel yapiyorlar P KK şerefsizlerde türklerde atatürk olmak deyip deyip geziyorlar
    1. foto odaya maraşel geldi O G dovmeleri var süresiz kullanımmış parayla satın almış bende dedim çıkar OG dovmelerini +4 kart deil +100 kart tak gerekirse gel 1v1. bi g öt lük yapar diye arkadaş girdi odaya dövmelerini kontrol etmek için ying yang takmış sonra bi baktık odaya arkadaşını cagirmiş 2v1 atıorlar bana bizim arkadaşda mal mal gezior ben yazi yaziom lan gel buraya 2v1 atiorlar falanyok. o arkadaş otekini öldürem baride 1v1 olsun gibinden düşünüo ben yazarken 3/4 kere öldüm zaten dedim el sonu gel 1v1 atam Maraşelde dio fakir türkler. ananızı satın alırım dior :D sen wolfteamdaki O G lerin anasını satın al. paran var. ama senin ananda p k klılara satılmış okadar parayı başka nerden bulcan. neyse tam 2v2 yaparken orospu co cu gu odadan cıktı yenden taktı o g dövmelerini :D sonra fakirler fakirler gezio :D her zengin olan 1 vuruşla herkezi öldürsün sıkıntı yok. ama atamızın atatürkün adıyla türklerin anasını satın almaktan bahsetmesin. her türkçe konuşan türk deildir. nokta. ve bu oros p uc o c ugunun adını soyadını bilen varsa yazsında görelim bakam kaç yaşında velet.

0

16.4.2019

Link kopyalandı.
  • cemal19051905
    Konu: 0 Yanıt: 1
    3 JFP
    Kazanılan Rozetler

merhabalar
    bu drumda size yardımcı olamıcam 
    bidakine ilşallah olurum

0

18.4.2019