ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Mapa girmiyor Kilitli

  • diablo212
    Konu: 3 Yanıt: 4
    47 JFP
    Sürüye Dahil
    Offline
    Kazanılan Rozetler

    Admin çare bulun çare mapa girmiyor oyun.Bizi habire desteğe yönlendirmeyin yapamıyorsanız bırakın başkaları yapsın.Çare bulun odaya giriyoruz başla diyorum mapta kalıyor.Kör müsünüz bunca insan forumda bu dertten yanıyor.Habire desteğe yönlendirmeyin.Çare bulun.Format atttık son sürümü indirdik driverler güncel.Artık bi çözüm bulun.!

    0

    7.2.2015

    Link kopyalandı.
  • 48alibey48
    Konu: 201 Yanıt: 1573
    15006 JFP
    Hükümdar Kurt
    Offline
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

    Merhaba,
    Bahsettiğiniz konu ile ilgili olarak destek birimimize başvurarak talep gönderebilirsiniz. Destek birimimize talep göndermeden önce Sıkça Sorulan Sorular arasında problemin çözümünün olup olmadığını incelemeniz gerekmektedir. Eğer problem ile ilgili çözüm yolu ve çözüm önerileri, Sıkça Sorulan Sorular arasında yok ise buraya tıklayarak, uygun kategoriyi seçip Destek Talebi gönderebilirsiniz.
    İyi forumlar dilerim.

    Not: Gönderdiğiniz talep amacına uygun başlık altından gönderilmiş ise ve destek sisteminde herhangi bir yoğunluk yok ise talebinize en geç 48 saat içerisinde cevap verilecektir. Eğer 48 saat içerisinde cevap alamazsanız lütfen aynı konu ile ilgili tekrar talep göndermeyiniz.

    0

    21.2.2015

    Link kopyalandı.