ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Manket Bey bakar mısınız? Kilitli

• sardunya2002
    Konu: 212 Yanıt: 1305
    13420 JFP
    Kurt Takımı Komutanı
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

Manket27 Bey ben önerimi sadece 1 kategoriye açınca AzmicanY konularımı kapatıyor. Önceden çok şikayet ettim ve Alibey sağolsun ki ilgilendi ve onunla konuştu ama hala devam ediyor. Bütün konularımı forum kurallarına aykırı bir şey olamdan kapatıyor. Bir gün sonra o açık değilken yine açıyorum ve diğerleri cevaplıyor. Ben bu kişiden bıktım sürekli bir gıcıklığından konularımı kapatıyor! Bir de bilerek hemen kapatmıyor 1 gün sonra kapıyor. Hem de sadece o yapıyor bir de siz konuşur musunuz?

0

13.8.2014

Link kopyalandı.
  • manket27
    Konu: 5 Yanıt: 2272
    9257 JFP
    Topluluk Yöneticisi
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe

Elbette görüşürüm fakat o da benim gibi iş'ini yapıyor.Yani size karşı bir garezi filan olduğunu sanmıyorum.

0

13.8.2014

Link kopyalandı.
  • sardunya2002
    Konu: 212 Yanıt: 1305
    13420 JFP
    Kurt Takımı Komutanı
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

Ama bir konuyu küfürsüz, full büyük yazmadan ve doğru kategoriye yazınca siliyor mesela popüler konum oyun görevlilerinin gizli tatiği konusuyla çoğu moderatör ilgilendi. Ancak ondan önceki gün kimse açık değildi herkese baktım hatta Kamus1' e bile sadece o açıktı 5 dakika geçmeden onumu cevap bile vermeden apattı. Yani ben de çok sanmıyorum ama bu olay sanırsam şu açtığım konudan sonra başladı:
    Kensinin base tarama videosu var ve ben de onunla ilgili konuyu açtım çoğu moderatör ve oyuncu cevap yazdı kendisi de cevap yazdı ama sinirli gibi cevap yazmıştı 1 saat sonra da konum kapandı o zamandan sonra da her konumu silmeye başladı. Hatta arada sırada sıkılınca  her 10 cevabımdan birini de siliyordu. (1 hafta öncesine kadar.)

0

13.8.2014

Link kopyalandı.