ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Lütfen Yardım Edermisiniz ? Kilitli

• efkar305
    Konu: 1 Yanıt: 1
    13 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Bundan 9 gün önce wolfteam benim hesabıma 15 günlük ban attı ,
    Ertesi gün girdiğimde Haksız Kazanç Nedeniyle Hesabınız 15 gün ban yemiştir sözü beni çok sartsı gerçekten ,
    Muhtemelen Odada illegal kasılmasıydı yada hile olmasıydı ama Benim Böle bir şey yapmış olmam imkansız , Çünkü ben oynamak için oda arıyordum oynuna girdiğimde İlegal bombasının kurulduğunu görür görmez tam çıkıcaktım ki ,Yasadışı Program Dedi ve Oyun attı.Girmeye çalıştığımda  ise ban yemiştim , Şimdi O odaya başka birisi girseydi oda ban yicekti , Lütfen Bu hatayı Düzeltirmisiniz ve Kayıt varsa ki Gönderirmisiniz Acaba ? Yani Ben bunu onaylamıyorum , Ben O Odaya Oyun oynamak için girmiştim. haksız kazanç sağlamak için değil !
    Şimdiden Teşekkürler .

0

20.7.2015

Link kopyalandı.
  • Arudge
    Konu: 288 Yanıt: 1497
    7641 JFP
    Kurt Takımı Elemanı
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

Merhaba,
    3.Parti Programı Kullanımı nedeni ile hesap yasaklanması durumunda: Oyun içinde Oyun Görevlileri ya da oyuncular tarafından gönderilen kanıt içerikli belgeler neticesinde hesabınız üzerinden 3.Parti Program kullanımı tespit edildiği için hesabınız yasaklanmıştır. 
    Hesaplarınıza uygulanan cezaların sürelerini telafisinin olmayacaktır ve düzeltme gibi bir işlem uygulanamayacaktır.
    Bilgi ve dikkatinize.

0

21.7.2015

Link kopyalandı.