ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

lütfen wolfteamı düzeltin dikkate alın yazıdklarımı lütfen okumadan geçmeyin

• burakreis2052
    Konu: -3 Yanıt: 5
    25 JFP
    Kazanılan Rozetler

hala oyuncu kaybetme devam ediyor wolfteam ama siz hiç bir şey yapmıyorsunuz bu konuda hala saçma sapan silahlar karekterler yok og yok şu bu  yaw bu kadar zor olamaz wolfteamı eskisi gibi yapmak eskisi gibi yapılsa çok kişi başlar yeniden bence  hkmc elwerici kadar eski demiyorum beyaz oyuna ilk gelen ultimate olsa yeter cidden bence bişeyler yapmaya başlayın  eskiye döndürmede şöyle bişey var büyük ihtimal para yatıran çok onları naısl düzleticenizi bilmiyorsunuz bence bunu çözmek için o kişilere bişeyler yapın gerekirse tektek sorun yatırdığı joypara kadar bişey verin seçenekler sunun oseçenekelrden seçsinler oyuncular ama yeterki wolfteam eskisi gibi sevilen bir oyun olsun lütfen dikkate alın lütfen

0

19.12.2021

Link kopyalandı.
  • didarmelis31
    Konu: 1 Yanıt: 2
    16 JFP
    Kazanılan Rozetler

PEKDE UMURLARINDA DEYİLİZ KARDEŞİM  PARA BÜRÜMÜŞ GÖZLERİNİ BOK YESİNLER ALSINLAR OYUNU ŞİMDİ GÖTLERİNE SOKSUNLAR OROSPU COCUKLARI.... 13 YILLIK OYUNCUYUM LAN BEN ŞEREFSİZLER HERGÜN YAMA HERGÜN YENİ BİŞİMİ GELİR KAHPE EVLATLARI HER GİRDİĞİM ODADA Hİ LE VAR OYUN OYNAMAK İSTESEK PAT MASAÜSTÜNE GÖNDERİYOR Hİ LELER O  .Ç LARI  AA YASAKLI EŞYA LAGINI SİLİN OYUNDAN ATAMASINLAR BUNUDAMI BEN SÖYLEYİM EŞŞEK ADAMLAR ALDIGINIZ PARANIN HAKKINI VERİN BENİ OG YAPIN EN AZ 300 BİN KİŞİYİ GERİ OYNATTIRIRIM BU OYUNA ADAMI ÇİLEDEN CIKARTTINIZ ŞEREFSİZLER... BUKADARMI EŞŞEKSİNİZ Bİ OYUNU DÜZELTEMEDİNİZ...

0

1.3.2022

Link kopyalandı.