ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Log sorunu Kilitli

• MrTigg
    Konu: 0 Yanıt: 3
    22 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Oyuna giriş yaptıktan sonra yaklaşık 1-2 dakika içinde log verip oyundan atıyor sürekli aynı hatayı veriyor,Evet 3-4 defa silip tekrar yükledim ama sorun düzelmiyor geçtiğimiz haftada buna bağlı olarak log Hatasından dolayı ban yemiştim ne yapmam lazım şimdi yardımcı olursanız cidden sevinirim

0

27.10.2016

Link kopyalandı.
  • loghattası
    9 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Oyuna giriş yaptıktan sonra yaklaşık 1-2 dakika içinde log verip oyundan atıyor sürekli aynı hatayı veriyor,Evet 3-4 defa silip tekrar yükledim ama sorun düzelmiyor geçtiğimiz haftada buna bağlı olarak log Hatasından dolayı ban yemiştim ne yapmam lazım şimdi yardımcı olursanız cidden sevinirim--------------------- Aynen bendede oluyor Çözüm bulun şuna

0

27.10.2016

Link kopyalandı.
  • loghattası
    9 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Oyuna giriş yaptıktan sonra yaklaşık 1-2 dakika içinde log verip oyundan atıyor sürekli aynı hatayı veriyor,Evet 3-4 defa silip tekrar yükledim ama sorun düzelmiyor geçtiğimiz haftada buna bağlı olarak log Hatasından dolayı ban yemiştim ne yapmam lazım şimdi yardımcı olursanız cidden sevinirim

0

27.10.2016

Link kopyalandı.
  • loghattası
    9 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

Oyuna giriş yaptıktan sonra yaklaşık 1-2 dakika içinde log verip oyundan atıyor sürekli aynı hatayı veriyor,Evet 3-4 defa silip tekrar yükledim ama sorun düzelmiyor çözüm bulun şuna

0

27.10.2016

Link kopyalandı.
  • shekil00umut
    Konu: 17 Yanıt: 1845
    7217 JFP
    Sürü Lideri
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe

Merhaba,
    Bilgisayarınızda bulunan 3. parti program dosyalarından dolayı LOG hatası alıyorsunuz. 3.parti program dosyalarınızı bilgisayarınızdan tamamen kaldırınız.

İyi forumlar.
    (Rezdy)

0

28.10.2016

Link kopyalandı.