Merhaba şimdi bu nasıl oluyor açıklar misiniz bana ben bunu çok merak ediyorum şimdi siz tarih:17.06.2016 Sandıklarda 1+35 fırsatını kaçırma! 16:00-18:00 saatleri arasında bu fırsat seninle. Özel Eşya Sandığı 1,875 Kral kurt Sandığı 5,100 Saldırı Sandığı 1,875 Savunma Sandığı 1,875 Görünüş Sandığı 1,875 kurt Sandığı 1,875 demiş siniz 1+35 1 adet kral kurt sandı aldım fakat sadece nakitle aldım geldi + bonusları gelmedi Tarih: 17.6.2016 saat 17:39 da ve aldığımda kampanyanın bitmesine daha 10 dakika kalmıştı bir de 17.6.2016 18:24 de aldığım kral kurt sandı 1+20 olan çarıma geldi bu nasıl oluyor ben bunu anlamış değilim ben bu konu ile ilgili ekran alıntısını aldım joygeme sayfasında destek ekibine konuyu iza ettim Oluşturulma: 17.6.2016 23:01:11 - Cuma Durum: Talep Açıldı sonra telebin cevap lanmasını bekledim 28.6.2016 14:20 JoyGame Talep Kapandı. 17.6.2016 talep acıyorum ve talebin sonuçlanmasını bekliyorum aldığım cevap ise 28.6.2016 14:20 JoyGame Talep Kapandı açtığım talebe okunmuş veya okunmadan direk kapatılmış. Bu konuda Joygame.com Haksız Kazanç saglamış durumuna geliyor Birde diyer konuyu anlatayım Tarih 22.6.2016 Yine 1+20 iken 2 adet kral kurt sandığı aldım fakat sadece nakitle aldım geldi + bonusları gelmedi 40 adet kral kurt sandığım gelmesi gerekirken gelmedi bir de ozman haykırma da aldım 1 tane geldi +1 gelmedi Tarih 22.6.2016 Açtım Talep de bana bunu dedi Tarih 28.6.2016 17:05 JoyGame Merhaba alha22 Kontroller sonucu kampanya başlamadan almış bulunmaktasınız. Alım işlemlerinizi yaparken sunucunuzu değiştirmenizi öneririz. Kampanyaların duyurusunda belirtilen içerikleri dikkate alarak alım işleminizi gerçekleştirmeniz durumunda bu tarz bir durum söz konusu olmayacaktır. İyi Günler Dileriz. JoyGame Destek Ekibi Ama burda sizin yanlışınız var ben ozman kanpanya başladında almıştım nasıl derseniz kral kurt sandığı aldıgım zaman 1+20 yazıyordu haykırma da aldım zaman 1+1 yazıyordu siz bana burda kampanya başlamadan almış bulunmaktasınız diyosunuz kanpanya başlamadıysa daha neden ögle yazıyor ozman orda kurt sandığı 1+20 haykırma da 1+1 yazıyordu Wolfteam Oyunu Git Gide Berbat Hala Geliyor Eskiden Ben Bu Oyunu 10 İla 15 Saat Oynuyordum Şimdi İse Oyuna Girmeye Canım İstemiyor Pek 1 Veya 2 Saat anca oynuyorum o zaman Hile Yapan Anında Apex Ban Alıyordu Oyunda Şimdi Herkes Hile yapıyor Eskisi Gibi wolfteam Oyunla İlgilenmiyor Sanırsam Pek Fazla Admin Yöneticiler og ler Kısacası Oyun Yöneticilerine Size Sesleniyorum bir Çare Bulun Artık Şimdi İse Hangi Odaya Girsem Her Odada 1 Hileci Var o kadar Para Veriyoruz Oyuna Verdimiz Paranın Hakkını Verin Şurda 2 dakika Oyun Zevkimiz Var Mındar ediyorlar Hileciler Bizi Soğutuyorlar oyun Dan Biz Şu Hile ciler Hakkında İşlem Yapında Kimse Hile Falan Yapmaya Cüret Edemesinler f5 açık olsun her zaman Bu konunun en kısa süre içerisinde cevabınızı bekliyorum. Bu konunun detaylı bir şekilde incelenmesini arz ederim.