Merhaba değerli forumdaşlarım,
Önceki Bölümleri Okumadıysanız:
1. Bölüm: http://www.joygame.com/forum/wolfteam/konu/kurtlarin-yukselisi-1-bolum-her-seyin-basladigi-gun/e6773dfc-844a-4727-8399-d8f821dbdeb9
2. Bölüm: http://www.joygame.com/forum/wolfteam/konu/kurtlarin-yukselisi-2-bolum-hayatimi-kurtaran-adam/ebe36ace-2d7f-47a5-8b45-38dbd5e6ae68
İçimden bir ses bundan daha kötü vedaların olacak, diyor.
Randy ve Duane uyandığında onlara yola çıkmam gerektiğini söyledim. Bir kase daha çorba içtikten sonra evin arka bahçesinde buluştuk. Arka bahçe benimkinden daha büyüktü. Bana verdikleri erzakları arabaya doldururken sordular:
-Nereye gitmeyi planlıyorsun?
-Bilmiyorum, gençliğimizde hep New York'dan söz ederdik. Orası bizim sözel cennetimizdi. Sanırım oraya gideceğim.
-Hımm...
-Peki ya siz?
-Biz burada kalmayı tercih ediyoruz. Gözden ve kötü insanlardan uzak.
-Pekala.
İşte böyle, erzak yükleme işi bitmişti. Sıra hayatımı kurtaran adam ve oğluyla vedalaşmaya geldi.
Önce Duane'nin saçlarını karıştırdım. "Kendine iyi bak Duane."
-Siz de efendim, diye cevap verdi.
Sıra Randy'e gelmişti. Elini sıktım, anlamlı anlamlı bakıştık ve aynı anda:
- Görüşürüz, dostum. dedik.
Arkama bakmadan arabaya bindim ve yola çıktım.
4.500 Kilometrelik yolun 2.500 Kilometresini gitmiştim ki otoyolda benzinim bitti. Omaha yakınlarında. Elime benzin bidonunu alıp etraftaki tek ev olan bir çiftlik evine gittim. Kapıyı çalıp benzinleri olup olmadığını sordum ama cevap gelmedi. Birinin olup olmadığını anlamak için camdan içeri baktım.
Bakmaz olaydım.
İçeride evli bir çift intihar etmiş ve duvara kanla "TANRI BİZİ AFFETSİN" yazmışlardı.
Sonuç olarak, benzin bulamadım.
Neyse ki evin ahırında bir at kalmıştı. Atı aldım ve 2.000 kilometre dayanabilmesini umarak yola çıktım.
Bu at hayatımda gördüğüm en güçlü at.
Yol boyunca hiçbir sorun yaşamadım.
Ancak yol boyunca her dakika başı bir araba enkazı görüyordum.
Sonunda büyükşehirden izler görmeye başladım,
Chicago, Detroit, Philedelphia ve sonunda New York.
Ancak bir sorun vardı. Şehre girdiğim anda o kurtadamlardan binlercesi karşımdaydı. Ve başka bir sorun daha, bana yardım edecek hiç kimse yoktu.
Kurtların Yükselişi 4.Bölüm: Ayvayı Yedim
Yorumlarınızı ve düşüncelerinizi esitgemezseniz sevinirim.
Esen kalın.