ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

KURT ÖZEL KORUMA

• cesi
    Konu: 19 Yanıt: 113
    12 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

https://www.youtube.com/watch?v=uFF4_Gzr25khttps://www.youtube.com/watch?v=uFF4_Gzr25k

0

16.3.2016

Link kopyalandı.
  • cesi
    Konu: 19 Yanıt: 113
    12 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

özel kurt koruması süper

0

16.3.2016

Link kopyalandı.
  • xxbatuhanbey147
    Konu: 0 Yanıt: 1
    3 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

abi durdurk yer çar bnlarım bn 80 tl nakit çektim 3 gün sonra banladı çarım hile sebedi diyo hiç hile kasmadım çar bişey olsun kb mahkeyme verrim çarımım ismöi
    (XxKimofxX)
    Hiç hile kasmdım aldımdan beri çarı  bn wolftem çıktığundan beri oynuyorm wolfrteam seviyorym lütfen çarım bn kalsın bida bn yemsin hile yptım zmn siz o zmn banlayı 

0

17.3.2016

Link kopyalandı.
  • remix5remix4
    Konu: 10 Yanıt: 341
    3056 JFP
    Hükümdar Kurt
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

xxbatuhanbey147 dedi ki;
    abi durdurk yer çar bnlarım bn 80 tl nakit çektim 3 gün sonra banladı çarım hile sebedi diyo hiç hile kasmadım çar bişey olsun kb mahkeyme verrim çarımım ismöi
    (XxKimofxX)
    Hiç hile kasmdım aldımdan beri çarı  bn wolftem çıktığundan beri oynuyorm wolfrteam seviyorym lütfen çarım bn kalsın bida bn yemsin hile yptım zmn siz o zmn banlayı 

Merhaba,
    Hiçbir oyuncu/klan sebepsiz yere ceza almaz. Klan veya oyuncuların ihlal ettiği oyun kurallarına karşılık olarak Ceza Sistemine göre ceza-i işlem uygulanır. Detaylı bilgi için Oyun Kuralları ve Ceza Sistemini inceleyebilirsiniz.
    İyi forumlar dilerim.

0

25.3.2016

Link kopyalandı.
  • mezarci2852
    Konu: 1 Yanıt: 3
    19 JFP
    Kazanılan Rozetler

Slm 3seviye kurt korumasi aldim ama kollari kapatip koruma yapamiyorum sag ve sol tik yapsamda fareden olmuyo neden ve slotrain hepsi acik ama 4 tanesine bir nesne koyamiyorum neden olabilir

0

9.1.2020

Link kopyalandı.