ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Kurt Avı Hatası ve 1+1 Problemi Kilitli

  • deddeman
    Konu: 4 Yanıt: 5
    139 JFP
    Sürüye Dahil
    Offline
    Kazanılan Rozetler

    İyi Günler

    25 Ocak Çarşamba günü "Gizemli Kutu 2" den önce 4 adet aldım, 24x4 den 96 tane hediye geldi. Sonra 3 tane daha aldım ama hediye olan 24x3 gelmedi. Hediye kutusunu kontrol ettim. Sunucu yenilenmiş ve 1+24 hala ordaydı. Yaklaşık 5 dakika sonra tekrar 4 adet aldım, 24x4 den 96 tane hediye yine geldi. Diğer 1+1 lerden kullandım yine problem yoktu. Ne olduysa aradaki 5 dakikada aldığım kutuların hediyesi gelmedi.

    "Farklı modelleri ayırt etmeksizin Kurt Avı modunda, herhangi bir oyuncuyu, insan veya kurt farketmeden izlerken, sağ veya sol mause tuşları kullanılırsa oyun herhangi bir hata vermeden kapanıyor. Normal kapatışta açılan Facebook-Joygame sayfaları bu kapanışlarda açılmıyor. Bir defa yeniden yükleme yaptım değişen sonuç olmadı. Bu hata her oyunda olmasa bile günde en az 5 defa karşıma çıkıyor. Hataya dair belge toplama imkanım varsa belirtin, yardımcı olurum." Bu 15 Ocak'ta desteğe gönderdiğim talebin aynısı, fakat 12 gündür ne bir cevap ne de bir sonuç alabildim. Sorun hala devam ediyor.

    Bakın bu iki yazı da ayrı ayrı destek talebi şeklinde oluşturuldu ve iletildi. Ama ikiside yanıtlanmadı. Biri 25 Ocak diğeri 15 Ocak'ta gönderilen taleplerdir. Oradan yanıt alamadığım için çözümü burada aradım.

    0

    27.1.2017

    Link kopyalandı.
  • manket27
    Konu: 5 Yanıt: 2272
    9257 JFP
    Topluluk Yöneticisi
    Offline
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe

    Merhaba,1+1 sorunu için elinizde video veya hangi tarih ve saatte yaptığınız var ise destek sistemimize bildirerek herhangi bir hata var ise düzeltilmesini istiyebilirsiniz.Kurrt avı sorununu ise yetkili mercilere ileteceğimden emin olabilirsiniz.

    İyi eğlenceler.
    [Thorstan]

    1

    27.1.2017

    Link kopyalandı.