Sayın Joygame Ekibi Oyun içinde öyle gereksiz açılan yeni kurulmuş hesaplar var bu hesaplara dikkat ettimde 3-5 ay hiç girilmiyor ve almak istediğimiz oyun içi ismide kullanılıyor diyor ama bakıyorumki o ismi alan hesaplar 3-5 aydır ilk yeni nasıl hesap açılmışsa öylece duruyor ve nitekim oyun içi ismimizide güzel bir isim bile bulamıyor ve bu boş hesaplar yüzünden değiştiremiyoruz,çünkü bu isimler kullanımda diyor,bahsettiğim hesaplar normal oyuna giirş yapan hesaplar değil yeni açılmış ama hiç oynanmamış ve yaklaşık olarak 5 aydır bile oyuna girişi bile yapılmamış hesaplardan bahsediyorum,Lütfen bu önerimi dikkate alıp yeni açılmış hesapların uzun bir müddet hiç oyuna dahil olmayıp öylece süs olsun diye ilk açıldığı gibi bırakılmışşsa en azından o ismi kullanacak olan benim gibi görevli albaylar belkide var ama bu yüzden muzdarip ve mağur oluyoruz,bu gereksiz yeni açılıp öylece bırakılmış hesaplar yüzünden isim bile bulamaz oluyoruz ve isim değiştirme eşyamızı gönül rahatlığıyla kullanamıyoruz,ben desteğe talep bile açtım,bundan yaklaşık bir yıl önce kullandığım oyun içi ismimi biri gitmiş yeni hesap açmış ve o ismi kullanmış,bu yeni açılan hesabı engelime aldım arada bir hesabıma haftalık bağlanıyorum bakıyorumki engele aldığım yeni açılan ezik car hiç oyuna girdiği yok die ben bu ismi almayı tekrar almak istesem bile bu hesabı açan kişi öylece bırakmış ve hiç dahil bile olmamış,destek bu hususta bana ve benim gibi kullanıcılara yardımcı olması gerekir,Bunu hem öneri olarak hemde benim gibi durumda olanlar için söyleme gereği duydum,umarım bu konuda bir öneriniz olur,şimdiden teşekkür ederim,
Merhaba,
Öncelikle öneriniz için teşekkür ederiz, Fakat bu konu hakkında zaten yürüttüğümüz bir çalışmamız bulunmaktadır. 24+ Ay oyuna giriş yapılmayan Wolfteam Hesaplarını kapatmaktayız.Bu durum oyuna 2 yıl ve üzeri giriş yapılmayan hesaplarda meydana gelmektedir.
İyi forumlar dilerim.