Merhabalar,bu hikayede wolfteam dışıdır.Ve kırmızı mavi takımlar birbiriyle dosttur.
[size=200] Küçük İntikam[/size]
[size=100]İnsanların Bölgesi[/size]
Reinhard - Dikkat edin buralarda kurtadamlar var!
Angela - Tamam Reinhard.Zaten biliyoruz.
Pedro- Şimdi susun da ilerleyelim.
Bu 3 lü böyle konuşurlarken Pedro üstüne güç kurt fırlar.
Pedro - Lanet olası!Isırma lan ısırmaaa...
( O sırada Angela Ve Reinhard güç kurtu öldürmüşlerdir.)
Pedro- Aaaaah!Acıyor acıyor lanet olsun!Çok acıyor!
Reinhard- Sakin ol Pedro, geçince çok rahat edeceksin. (Ve güler)
Pedro- Ne diyon lan sen benim burca canım yanıyor!
Reinhard - Şaka yapmıştım.Şimdi seni üste geri götüreceğiz.Zaten burayı bizim tim temizler.
Bunun üzerine hepsi helikoptere biner ve uzaklaşır.
Mavi Tim - Beyler 3 kişiye ayrılalım.Zaten 6 kişiyiz.Burayı temizleyelim.Altı üstü 3 güç kurt var.
Mavi tim gruba ayrılırken birden telsizden : Eminmisin?Az önce Luisan'ı gördüm.Lanet olsun bana doğru koşuyor...
Mavi tim - Cevap ver!Cevap ver! Lanet olsun.Bir bu eksikti!
Mavi timden birisi - Napcaz lan şimdi?Çabuk merkezi ara...
O sırada arkalarından yaklaşan 3 güç kurt onlara saldırdı.Ve korkunç son...Hepsi ölmüştü.
Luisan kükredi ve bağırdı:Bu bölgeyi geri alacağız!!!Gerekirse Bahama'da gelecek!
Ve sonrada kurtlarına ekledi: Siz sakın korkmayın,gerekirse ölün!Ancak sakın çekinmeyin!
O sırada Pedro hastanede tedavi oluyordu.Ancak yarası, yarası biraz kötüye gidiyordu.Anlaşılan Pedro yakında o zehirden etkilenecekti.2 seçeneği vardı, ya kurtadamlık.Bunun üzerine onu hücreye kapattılar.
1 ay sonra
Pedro kurtadama dönüşmüyordu.Ancak canı kan istemeye başlamıştı.Ve dişleride biraz uzamıştı.Anlaşılan o zehir onu bir vampir yapmıştı!Hemde kana susayan bir vampir!!!
Vampirlerin Günü
Diğer bölüme eklenecektir...