ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Kopyala Yapıştır İle destek çıkıyorsunuz nasıl bir oyun şirketisiniz. Kilitli

  • bilalbaba4455
    Konu: 5 Yanıt: 15
    121 JFP
    Sürüye Dahil
    Offline
    Kazanılan Rozetler

    Xigncode  güvenlik programı otomatik olarak ceza uygulamaktadır. Sisteminizde yer alan 3. parti programlar ve illegal yazılımlar bu uyarıyı almanıza neden olabilir. Ayrıca internet hızındaki ani değişimler de bu cezayı almanıza neden olabilir.
    Xigncode güvenlik programı teknik ekibimiz tarafından birçok teste tabi tutulmuştur. Zararlı yazılım bulunmayan sistemlerde sorunsuz olarak oyuna giriş sağlanabilmektedir. 

    Ayrıca;

    -Sisteminizde virüs programlarının tespit edemediği illegal yazılımlar olabilir,
    -Hesabınızı paylaşmanız, çalınması veya başka bir şekilde farklı bir sistemden giriş yapıyor olması ceza almanıza neden olur. Bu nedenle sisteminizi tekrar gözden geçirmenizi, hesap güvenliğinizi sağlamanızı ve hesabınızı kimseyle paylaşmamanız gerekmektedir. 

    Verilmiş cezalarda herhangi bir değişiklik yapılmamaktadır.

    bunu bana kopyala yapıştır yapmıssınız ben diyorum sistemim bugün açılması lazım destek ekibinden mesaj bekliyorum açılmas ise şikayet edilen heryere başvuracağım para yükleyip nakit çekiyoruz sonra ban atıyorsunuz malzemelerimiz bitiyor.buda size güzel geliyor ban kaldırma sisteminiz yoksa bu oyunda bizim yerimiz yok tüketici hakları bilişim suçları şikayet siteleri destek mesajından sonra bildireceğim.

    0

    10.1.2015

    Link kopyalandı.