Merhaba,
Saygılı bir şekilde ve kimseye hakaret etmeden konu açıp cevaplar veriyorum.
Bunun için yazdığım kelimeleri gayet iyi seçmeye çalışıyorum. Benim yaşım 30. Burada bulunan birçok kişiden yaş olarak fazlasıyla büyük ve tecrübeliyim.
Zamanım oldukça oyun oynuyorum ve sık sık nakit yükleme de yapıyorum. Oyuna başlangıç tarihim epey eski. En az 5 yıl olmuştur.
Şuraya kolay kolay konu açmam. Tek açtığım konu engelleyemediğiniz hileler ile ilgilidir.
(Varsa başka düzeltin beni)
Israrla 10-15 yaşındaki internet cafe çocuklarının hileleri yüzünden ne nakitlerimizin değeri kalıyor, ne de oyuna harcadığımız vaktin.
Ne zaman hile ile ilgili konu açsam 1 güne kalmadan kapatılıyor. Ne hakaret ediyorum, ne isim veriyorum ne de forum kurallarına aykırı olarak resim yada video atıyorum.
Yıllardır tek istediğimiz şey bizim vaktimizi ve nakdimizi ÇALAN bu hile kullanan kişi yada kişilerin engellenmesi.
İstediğimiz şey zaten sizin sunmak zorunda olduğunuz birşey. Bu bir zaruret. Benden para alıyorsanız, yada birşey satıyorsanız sattığınız ürünün yada malın arkasında durmak zorundasınız.
Sizin şuan yaptığınız şey aynen şuna benziyor : Bana kameralı cep telefonu satıyorsunuz ama kamerasını kullanamazsınız diyorsunuz.
Ne alaka demeyin ama konu aynen bundan ibaret.
Oyun oynamaya mı giriyoruz, hilecilerin videolarını çekmeye mi giriyoruz belli değil.
Ki bu insanların videolarını çekmek bizim işimiz de değil.
Ben bu oyuna para yatırıyorsam (para yatırmaya gerek yok, vakit harcamam bile yeterli) siz beni oyun dışı etkenlerden korumak zorundasınız.
Hiç dün ve bugün oyuna girip rahat rahat oyun oynayabilen bir yönetici arkadaş var mı?
Varsa çıksın desin ki "evet ben iki gündür oynuyorum ve hiç hileli birini görmedim"
Yapmayın etmeyin arkadaşlar. Bari bu yazıları silip, kapatıp insanların yorum yapmasını engellemeyin. Bu hakkımızı bile alıyorsunuz elimizden.
Hileleri engelleyemiyorsunuz zaafiyetiniz var belki de bilemiyorum, yada 5 yıldır hep hile olan bir oyunda aklıma hileleri de mi siz destekliyorsunuz sorusu da aklıma gelmiyor değil.
Ama bari bırakın forumlarda sizi eleştirmemizi engellemeyin. Eleştiri kabul etmeyen insanlar, hatalarını da kabul etmezler.
Saygı ve sevgi ile...
Merhaba mouratt,
Konuların kilitlenmesinin veya silinmesinin sebebi konuların forum kurallarına uygun olarak açılmamış olmasıdır. Oyuncularımızın bahsettiğiniz konu ile ilgili hassasiyetlerini anlıyoruz fakat bunun danışma yeri forum değildir. Forumda hile ile ilgili çalışma yürütme yetkisini haiz hiçbir görevli bulunmamaktadır. Ayrıca bu konunuz da kural dışı olduğu için esasen silmem gerekirdi. Sadece kısa bir açıklama yapmak istediğim için konunuzu silmedim.
İyi forumlar.