ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Klan Sistemi Nedir ?

  • AzmicanY
    Konu: 49 Yanıt: 848
    8821 JFP
    Kurt Takımı Elemanı
    Offline
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe

    Klan Sistemi Nedir ?

    Online oyunların temelini oluşturan "Topluluk" kavramının Wolfteam'deki karşılığıdır. Yeterli rütbe ve altın sahibi olan oyuncular tarafından kurulan, adlandırılan ve 50 kişiye kadar oyuncunun katılabileceği bu klanlar, Wolfteam oyuncularına bir topluluk altında, arkadaşlarıyla birlikte oyun oynamanın zevkini yaşattığı gibi, Klan Zinciri adı verilen sistem sayesinde de oyunculara seviye gelişimi yolunda kazanç sağlamaktadır. Wolfteam’deki tüm klanların kendilerine ayrılmış özel sunucuda yaptıkları Klan Savaşları ise, kazanan klanlara Klan Puanı olarak geri dönmekte ve Klan Sıralaması’nı oluşturmaktadır.


    Klan Sayfası
    Her klanın kendine özel bir klan sayfası bulunmaktadır. Bu sayfa klanların yapmış olduğu tüm maçlar hakkında detaylı bilgilerin, oyun modlarındaki kazanma/kaybetme oranlarının, üye listesinin ve Klan Zinciri’nin bulunduğu bölümdür.

    Klan Zinciri
    Wolfteam Klan Sistemi’nin oyuncular için en kazançlı yönü olan Klan Zinciri, klan üyelerinin çevrim içi olma sayılarına göre işleyen bir sistemdir. Çevrim içi olan oyuncu sayısı arttıkça, üyeler fazladan GP elde etmeye hak kazanırlar. Klan Zinciri Sınıfları olarak adlandırılan bu düzen, çevrim içi üye sayısına göre +%3, +%6, +%9…gibi sınıflara ayrılır ve maksimum +%20’ye kadar yükselir. Bu sayede oyuncular klan arkadaşlarıyla birlikte oynama imkanına sahip olurken, aynı anda daha fazla GP’de kazanabilirler.

    Klan Savaşları
    Wolfteam sunucularında bulunan Klan Savaşı sunucusu, klanların kendi aralarında karşılaşmalar düzenlemesi için özel olarak ayrılmış bölümdür. Klan oyuncuları, diğer klanlara karşı maç yaparak klan puanlarını yükseltir ve Türkiye sıralamasına girmeye çalışır. Takım çalışmasına güvenen ve Wolfteam’in her sene düzenlediği ödüllü turnuvalara katılmak isteyen oyuncuların vazgeçilmez yeridir.

    0

    3.6.2014

    Link kopyalandı.
  • 48alibey48
    Konu: 201 Yanıt: 1573
    15006 JFP
    Hükümdar Kurt
    Offline
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

    Paylaşım için teşekkürler.

    0

    3.6.2014

    Link kopyalandı.