Selamn aleyküm adım emre 18 yaşındayım çift set , özeller , ec , slot hepsi var nakit sorunum yok , KD 2,19 , Rütbem : Kıdemli İdari Başçavuş.Seviyeli dostluğun ön planda olduğu bir klan arıyorum buda karakter linkim : http://www.joygame.com/wolfteam/profile.aspx?u=WithouNN İsterseniz forumdan ö.m atın isterseniz face den mesaj atın facebook.com/kamooon88
Tam aradığımız biri olabilirsin.Klanımıza yakında alımlar olcak.Genelimiz Tuğgenaral Tümgeneral Albay olup yaş olarak +20 yaşız hepimiz üniversite mezunu +1 yabancı dil sahibiyiz.Çoluk çocuk aramızda barınamaz yani.Bu arada ufak pürüzleri sorabilirim 1)Günde kaç saat onlinesin ? 2)Raidcall ve TeamSpeak kullanabilirmisin ? 3)Rütben nedir? 4)Klanımızın özel şartları var bunları uyabilirmisin özel olarak TS den konuşacaz.Yanıtlarını bekliyorum ona göre Facebook Hesabına dönüş yapabiliriz.
Sende Yıldızlar Topluluğuna katılabilirsin. İyi günler.
Sakın onun klanına gitme! Bu Frednic her gün isim değişiyor, ilk adı EfebeWY ve hile kullanıdığına dair 5 tane sözlü, 4 tane de videolu kanıtımız var. İstersen kanıtları ve şahısları getireyim? Onların klanında olursan sen de ban yersin. Diğer konuların linklerini atabilirim. Bu benden sana bir uyarı.
sardunya2002 dedi ki;
Sakın onun klanına gitme! Bu Frednic her gün isim değişiyor, ilk adı EfebeWY ve hile kullanıdığına dair 5 tane sözlü, 4 tane de videolu kanıtımız var. İstersen kanıtları ve şahısları getireyim? Onların klanında olursan sen de ban yersin. Diğer konuların linklerini atabilirim. Bu benden sana bir uyarı.