ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

KARDEŞİM ŞU HİLELERE BİR ÇÖZÜM BULUN BİZİ OYALAMAYIN

• ozkanerkus1
    Konu: 8 Yanıt: 27
    188 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

HER ODADA HİLE VAR ARTIK ZEVK ALAMIYORUM OYUNDAN. SİZ DE SADECE PARA DERDİNDESİNİZ YENİ SİLAH YENİ KUTU ÇOK PARA  AMINA KODUGUM HILELERIYLE BİRAZ UGRASIN. HİLEYI ÜRETENLE UĞRASIN SİZE  HİLE VİDEO  SU ATMAKTAN BIKTIM ARTIK ADAM GİBİ OYUN YAPIN... OYUNA STRES ATMAK İÇİN GİRİYORUM KÜFÜR ETMEKTEN BIKTIM PSİKOLOJİM BOZULDU... BU OYUNA VERDİGİM PARALAR HARAM ZIKKIM OLSUN... BİZE ADAM GİBİ OYUN SUNAMADINIZ....

0

13.6.2016

Link kopyalandı.
  • yazıklarolsun
    Konu: 1 Yanıt: 7
    218 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

aynen çok doğru yazmışsın şuan tek dertleri para para para oyun umurlarında değil nakit yüklemeyin artık arkadaşlar bu oyun oyun olmakdan çıktı her yer hi le her masada en az 2 hi leci var tarayan uçan kaçan herşey bu oyunda hileteam oldu oyunun ismi tek bir tane ilgilenen yetkili yok artık ne forumda ne oyunda SALDIM ÇAYIRA MEVLAM KAYIRA durum tam da böyle hiç bir yetkilinin umrunda değil hile yavaşdan oyunu bırakmanın zamanı geldi OYUNDA ANASINA KÜFÜR ETTİREN OKADAR ÇOK SOYSUZ HİLECİ VARKİ küfür onların umrunda değil varsa yoksa oyunda EGO TATMİN edicekler hile ile bu kişiler normal hayatta da bir boka yaramayan bir baltaya sap olamamış türden yaratıklar malesef durum böyle 6 senemi vermiş olduğum oyunu bende bırakıcam artık buraya kadar bu oyunda stres atılmaz stres olunur hemde fazlasıyla......................

0

13.6.2016

Link kopyalandı.
  • GaIedriaI
    Konu: 305 Yanıt: 529
    4899 JFP
    Sürü İzcisi
    Kazanılan Rozetler
    Kör Pençe Zayıf Uluyan

Merhaba,

Oyun içerisindeki hileleri ortadan kaldırabilmek için WolfTeam Ekibi olarak devamlı çalışmaktayız, çıkardığımız yeni yamalar hileleri temizlemektedir fakat devamlı olarak yeni hileler çıktığından hilenin önüne tam anlamıyla geçemiyoruz. Yine de sizlere temiz ve eğlenceli bir oyun sunabilmek için elimizden geleni yapmaktayız.

Sabrınız ve Anlayışınız için teşekkür eder.
    iyi forumlar dileriz

0

13.6.2016

Link kopyalandı.