herşeyi denedim combofixle taradım oyunu sildim baştan yükledim asla hiç bir oyunda hile kullanmam bilgisayarımda hile falanda yok ne kadar dns varsa denedim otomatiğe de aldım olmuyor abi olmuyor ne biçim bir hata bu ya önceden oyunu bırakmıştım bu sorun yoktu tekrar oynayasım geldi yükledim yüklediğime pişman oldum kanser olacam ya lütfen yardım edin
ticket attım cevap gelmiyor burayada yazıyım dedim
oyuna giriş yapıyorum serverlar kısmında bir şeye tıkladığımda bu hata cıkıyor
Normal Bir Client_checksum değil ( S16391 )
bu hatanın 2.sebebi olabilir . 1. Bilgisayarında Virüs var veya Hile 3 parti yazılım var buda clienti bozmuş 2. İnternet ayarlarında br sıkıntı olabilir (İnternet Sunucunla görüş) benim sana önerim format at internetindeki sorunları gider yeniden baştan oyunu kur iyi forumlar...
Merhaba, Wolfteam'i denetim masasından kaldırın. Kaldırdıktan sonra, 3 - 4 tane dosya kalıyor onlarıda siliniz. Sildikten sonra buraya tıklayın ve Wolfteam' i indirin. Sorununuz çözülücektir.
2 gündür araştırıyorum çözüm bulamadım bu dediğinizi zaten yaptım olmadı ya tek yapmadığım şey format onuda yapmak istemiyorum puff
baya iyi anlayan biri varsa tw falan veriyim baksın ne denediysem olmadı
gerçekten yapabilen birisi çıkarsa kutu falan atarım ya yeter ki yapın şu illeti formatsız